“Cumhuriyet 2018 Karma Sergisi” Açıldı

Cumhuriyetimizin 95. Yılı münasebetiyle, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Ayrık Otu Plastik Sanatlar Grubu tarafından hazırlanan “Cumhuriyet 2018 Karma Sergisi”açılış töreni yapıldı. Tarihi Tren Gar İstasyonu Sergi Salonunda gerçekleştirilen..

“Cumhuriyet 2018 Karma Sergisi” Açıldı
Cumhuriyetimizin 95. Yılı münasebetiyle, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Ayrık Otu Plastik Sanatlar Grubu tarafından hazırlanan “Cumhuriyet 2018 Karma Sergisi”açılış töreni yapıldı.
Tarihi Tren Gar İstasyonu Sergi Salonunda gerçekleştirilen törene; Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy’un yanı sıra İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan ve eşi,  Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Nilgün Keskin Şener ve çok sayıda davetli katıldı.
Vali Hüseyin Aksoy,  beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte 100 eserin yer aldığı ve  5 Kasım 2018 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak  olan “Cumhuriyet 2018 Karma Sergisi”nin açılışını gerçekleştirerek, bir süre sergiyi gezdiler.
Vali Hüseyin Aksoy, sergide yer alan sanatçılar adına  Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Nilgün Keskin Şener’e Teşekkür Belgesini vererek, tebrik etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL