“Cumhuriyet Bayramı’mızı gururla kutlarım”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı   “Türk Milletinin olağanüstü bir mücadele örneği göstererek imkansız görülen zafere imza attığı ve bizlere hediye edilen en..

“Cumhuriyet Bayramı’mızı gururla kutlarım”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

 

“Türk Milletinin olağanüstü bir mücadele örneği göstererek imkansız görülen zafere imza attığı ve bizlere hediye edilen en güzel miras olan “CUMHURİYET” in kuruluşunun 99. Yıldönümüne büyük bir coşkuyla ulaşmanın gururunu yaşıyoruz.

19 Mayıs 1919’da,  Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Samsun’a çıkışı ile başlayan Kurtuluş Mücadelemiz, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun ardından, 29 Ekim 1923 tarihinde, Cumhuriyetimizin ilanıyla  taçlandırılmıştır.

Şartlar ne kadar ağır olursa olsun, hiçbir gücün milletimizin Vatan sevgisinin ve bağımsızlık mücadelesinin karşısında duramayacağının göstergesi olan zaferimizi korumak, yaşatmak bu uğurda daha çok çalışıp Cumhuriyet’ in ilkeleri ışığında yol almak hepimizin en önemli görevidir. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün “Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz!” sözlerinde olduğu gibi; bizler de Gebze Ticaret Odası olarak; gençlerimizi Cumhuriyetimizin izinde eğitmek üzere, üzerimize düşen ne varsa yapmaya; daha çok üretmek, kazanmak, paylaşmak için iş dünyamızın eğitime ve ekonomiye katkılarını arttırmak, istihdam sağlama alanında, sorumluluklarımızı yerine getirmek üzere gayretle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu toprakları bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı sonsuz saygı, minnet ve rahmetle anar;  birlik ve beraberliğimizin sağlanmasının en büyük güvencesi olan Cumhuriyetimizin 99. Yaşını ve Cumhuriyet Bayramı’mızı gururla kutlarım.”

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL