Güncel Manşetler

“Cumhuriyet Emin Ellerde”

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak bütün vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarken, son yıllarda bütün ihanet girişimlerine karşı, yapılan büyük projelerle bölgede lider ülke..

“Cumhuriyet Emin Ellerde”

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak bütün vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarken, son yıllarda bütün ihanet girişimlerine karşı, yapılan büyük projelerle bölgede lider ülke olan Türkiye Cumhuriyeti’nin emin ellerde olduğunun altını çizdi.

Başkan Karabacak, ”Osmanlı Devleti’nin son dönemlerinde ülkemizi bölmek ve binlerce yıldır vatan bildiğimiz bu toprakları işgal etmek isteyen güçler aziz milletimizin canı pahasına verdiği kahramanca mücadele sonrası emellerine ulaşamamış ve nihayetinde bu aziz millet Büyük Kumandan Atatürk liderliğinde  1923 yılında küllerinden yeniden doğarak Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur. Dün olduğu gibi bugün de ülkemizi bölmek isteyen güçler içte ve dıştaki destekçileriyle birlikte bu vatan topraklarına saldırmaktadırlar. Fakat bağımsızlığına ve vatanına her şartta sahip çıkan aziz milletimiz sayesinde amaçlarına ulaşamayacak ve binlerce yıldır aynı topraklarda kardeşçe yaşayan vatandaşlarımız, ülkemizi yarınlara taşıyacaktır.”

Türkiye Cumhuriyeti “Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Devlet ve Tek Millet olarak ilelebet varlığını sürdürecektir. Dönemin zor şartları altında, Türk halkının vatan sevgisi ve bağımsızlık aşkıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti özellikle son yıllarda atılan adımlarla çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma yolunda önemli mesafeler kat etmiştir. Ekonomik, sosyal ve siyasi alanda büyük atılımlar gerçekleştiren Türkiye Cumhuriyeti Cumhuriyetimizin 94. Yılında her zamankinden daha güçlü bir hale gelmiş ve bölgemizin lider ülkesi olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti artık sadece bölgesinde değil dünyanın her yerindeki mazlum halkların umudu olmuş ve güçlü siyasi iradesiyle sorunların çözümü noktasında her daim söz sahibi ülke olarak güçlü devletler arasındaki yerini almıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Kumandan Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL