Darıca Genel Güncel Manşetler Sağlık Yaşam

Darıca Belediyesi sağanak yağış teyakkuzunda

Bıyık, Sahada Çalışmaları Takip Etti Darıca Belediyesi, ilçede etkili olan sağanak yağmur sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için teyakkuza geçti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da ekiplerle birlikte sahadaki çalışmaları..

Darıca Belediyesi sağanak yağış teyakkuzunda

Bıyık, Sahada Çalışmaları Takip Etti

Darıca Belediyesi, ilçede etkili olan sağanak yağmur sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için teyakkuza geçti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da ekiplerle birlikte sahadaki çalışmaları denetlerken vatandaşların olumsuzluk yaşamaması için her türlü tedbiri aldıklarını söyledi.

Darıca Belediyesi, sabah saatlerinde etkili olan kuvvetli sağanak yağış sırasında ve sonrasında tüm ekiplerini hazır bulundurarak vatandaşların mağdur olmaması için hızlı bir şekilde çalışmalarını gerçekleştirdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da ekiplerle birlikte sahada çalışmaları yakından takip ederek gerekli çalışmaların hızlı bir şekilde yapılması talimatını verdi. Özellikle mazgalları açık tutmak için mücadele eden ekipler su baskınları olmaması adına yoğun bir çalışma yürüttüler.

BIYIK: “VATANDAŞLARIMIZI MAĞDUR ETMEMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Sahada ekiplerle birlikte çalışmalara katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşları mağdur etmemek için canla başla çalıştıklarını ifade ederek “Kuvvetli yağış sabah erken saatlerinden itibaren ilçemizde hayatı olumsuz etkiledi. Şehrin farklı noktalarında ekiplerimiz olası su baskınlarına karşı hızlı bir şekilde müdahalede bulunuyorlar. Gün boyu yağmur etkisini yitirene kadar çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Ekiplerimiz gün boyunca teyakkuz halinde olacak. Vatandaşlarımızın yağmurdan olumsuz etkilenmemesi adına bütün tedbirlerimizi aldık, ekiplerimiz çalışmalarını canla başla sürdürecek” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL