Farabi’de 23 Nisan Etkiliği

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hazırladıkları güzel bir etkinlik ile kutladılar. Öğrenciler tarafından hazırlanan bu etkinliğe hastane yönetimi de..

Farabi’de 23 Nisan Etkiliği

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hazırladıkları güzel bir etkinlik ile kutladılar.

Öğrenciler tarafından hazırlanan bu etkinliğe hastane yönetimi de katılım sağladı. Kreş öğrencileri hazırladıkları şiir, müzik ve oyun gösterileriyle kendileri izlemeye gelen ailelerini ve katılımcıları son derece mutlu etti.

Ayrıca kreş öğrencilerinin kırmızı-beyaz kıyafetleri ve ellerinde bulunan Türk Bayrakları eşliğinde şarkılar söyleyerek ailelerinin karşına çıkması herkesin beğenisini topladı.

Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş “Bu etkinliğin çocuklarımızın yüzünü güldürmesi ve mutlu ettiğini görebilmek bizleri de fazlasıyla memnun etti. Şimdiden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor hayırlı gelecekler temenni ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL