Darıca Final’de mezuniyet coşkusu…

2017/2018 Eğitim -Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşku ile yapıldı.   Anasıfı /İlkokul 4.sınıf/8.sınıflar ve 12.Sınıflardan oluşan 90 mezun öğrencinin töreni gerçekleşti. Md.Yrd.Esmeray Tunca’nın Açılış konuşması ile program başladı…

Darıca Final’de mezuniyet coşkusu…

2017/2018 Eğitim -Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşku ile yapıldı.

 

Anasıfı /İlkokul 4.sınıf/8.sınıflar ve 12.Sınıflardan oluşan 90 mezun öğrencinin töreni gerçekleşti. Md.Yrd.Esmeray Tunca’nın Açılış konuşması ile program başladı. Sırasıyla tüm öğrenciler müzik eşliğinde tören yürüyüşü ve selamlamaları ile yerlerini alırken törene katılan 450 velinin alkışları coşkuyu artırdı.

Müzik öğretmeni Çiğdem Dilek ve Beden Eğitimi öğretmeni Kader Çetin yönetiminde saygı duruşu peşinden ve İstiklal Marşımız büyük coşku ile tüm katılımcılarla okundu. Genel Md. Murat Kaya ve Anadolu Lisesi Md. Şevket Ababay birer konuşma yaparak herkese teşekkürlerini ilettiler. Bayrak ve Sancak devir teslim töreni sonrası 12.Sınıflar dönem birincisi Maviş Busenur Balcı’nın gözyaşları ile tamamladığı konuşma tüm katılımcıları duygulandırdı.

2 yıl önce bugünlerde 9-10 öğrenci ile yola çıkan Darıca Final kısa sürede 90 mezun vermenin onurunu coşkulu veli katılımı ile kutladı. Yaş kütüğüne Okul birincisi Maviş Busenur Balcı ‘nın isim plakasını çakmasından sonra Mezuniyet Andı seslendirildi. Anadolu Lisesi ve Ortaokul 1.2.ve 3.’lük derecesi alan öğrencilere plaket takdimi yapıldı.

Tüm sınıflara idareci ve öğretmenlerince Mezuniyet Belgeleri verildi. Final Marşı topluca ve coşkuyla söylendi. Sıra kep atma törenine gelince heyecan doruktaydı. Ve o an geldi…Kepler havada … Alkışlar…Onunucu Yıl Marşı eşliğinde herkes birbirini kutlama sevinci içindeydi. Tüm katılımcı veliler büyük bir memnuniyetle törende ayrıldılar. Bu akşam 8.ve 12.sınıf öğrencileri ;idareciler ve öğretmenleriyle mezuniyet yemeğinde törenin tadını çıkarıp yorgunluklarını atacaklar..

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL