Darıca finali İdo ile yaptı

Bu yıl 10. düzenlenen ve ülkemizin en uzun soluklu festivallerinden olan Darıca Belediyesi Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında finali Türk Pop müziğinin sevilen ismi İdo Tatlıses yaptı. Darıca sahilinde gerçekleşen final..

Darıca finali İdo ile yaptı

Bu yıl 10. düzenlenen ve ülkemizin en uzun soluklu festivallerinden olan Darıca Belediyesi Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında finali Türk Pop müziğinin sevilen ismi İdo Tatlıses yaptı. Darıca sahilinde gerçekleşen final gecesine binlerce vatandaş akın etti.

Belediye Başkanı Şükrü Karabacak final programında yaptığı konuşmasında etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Karabacak, “41 gün boyunca ülkemizin dört bir yanından Darıca’ya gelerek, bir sevgi mozaiği oluşturan, ülkemizin bütün güzelliklerini yaşayan ve yaşatan, kültürüne, örfüne, gelenek ve göreneklerine, sahip çıkan, ülkemizde bir marka haline gelen, güzel ülkemin güzel insanları final gecemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

41 gün boyunca bizlerle birlikte olan başta Sayın Kaymakamımız, İlçe Emniyet Müdürümüz ve emniyet mensuplarımız, muhtarlarımız, protokol üyelerimiz ve tabi ki dernek başkanlarımız ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız diyorum. Ben bütün misafirlerimize tekrar hoş geldiniz diyorum. Gecemizin Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hepinizi saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum.

İDO TATLISES HAYRANLARINI COŞTURDU

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın selamlama konuşmasının ve Şehirler ve Kültürler Kaynaşması programında kültürlerini Darıca’ya taşıyan dernek başkanlarına plaket ve hediye takdim etmesinin ardından havai fişek gösterileri yapılırken, son olarak  sahneyi İdo Tatlıses aldı. Özellikle gençlerin ilgi gösterdiği programda genç sanatçı şarkılarını Kocaeliler için seslendirirken, alanı dolduran binlerce kişi de şarkılara bir ağızdan eşlik etti. Yaşananları ölümsüzleştirmek isteyen vatandaşlar, o anları cep telefonuna kaydetti. Yaklaşık 1 saat süren konserin ardından İdo Tatlıses, sahne performansı ile Kocaelililerden tam not aldı.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL