Darıca Genel Güncel Manşetler Yaşam

Darıca Kapalı Pazar inşaatı başladı

Darıca Belediyesi, Kapalı Sabit Pazar Projesinde inşaat çalışmaları başladı. Cami Mahallesi’ne yapılacak olan kapalı sabit pazarın alt katı kapalı otopark olarak hizmet verecek. Darıca Belediyesi tarafından, cadde ve sokaklarda kurulan..

Darıca Kapalı Pazar inşaatı başladı

Darıca Belediyesi, Kapalı Sabit Pazar Projesinde inşaat çalışmaları başladı.

Cami Mahallesi’ne yapılacak olan kapalı sabit pazarın alt katı kapalı otopark olarak hizmet verecek. Darıca Belediyesi tarafından, cadde ve sokaklarda kurulan semt pazarlarının yerine çok amaçlı, üstü kapalı ve modern bir şekilde planlanan sabit pazar projesinin yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor.

SÖZÜMÜZ SÖZDE KALMADI

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yaptığı açıklamada bir büyük projeyi daha Darıca’ya kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Seçim beyannamemizdeki verdiğimiz sözleri yerine getirmeye devam ediyoruz. Darıca Kapalı Pazar Alanındaki çalışmalara başladık. Çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldık. Proje tamamlandığında Darıca Modern Kapalı Pazar Alanına kavuşacak. Üst katı tamamen kapalı olarak hizmet verecek olan binanın alt katına ise 360 araç kapasiteli otopark yapılacak. Mimarisiyle göz kamaştıran ve kentin önemli alanlarından Darıca Cami Mahallesi’nde bulunan otopark alanına yapılacak olan Kapalı Semt Pazarını yıl sonuna kadar tamamlayarak halkımızın hizmetine açmayı planlıyoruz. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL