Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Darıca olası afetlere hazır olacak | Kocaelide Bugün

Darıca olası afetlere hazır olacak

Darıca Belediyesi İle Koshados Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı Darıca Belediyesi ile Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları Kulübü (KOSHADOS) arasında arama kurtarma, eğitim, havacılık ve doğa sporları konusunda..

Darıca olası afetlere hazır olacak

Darıca Belediyesi İle Koshados Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Darıca Belediyesi ile Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları Kulübü (KOSHADOS) arasında arama kurtarma, eğitim, havacılık ve doğa sporları konusunda işbirliği protokolü imzalandı. Protokole imza atan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, amaçlarının daha bilinçli nesiller yetiştirmek ve Darıca’yı olası afetlere hazır hale getirmek olduğunu söyledi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları Kulübü (KOSHADOS) Başkanı Emre Polat’ı ağırladı. Merkezi Darıca’da olan KOSHADOS’un çalışmaları hakkında fikir alışverişinde ve istişarelerde bulunan toplantının ardından Darıca Belediyesi ile Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları Kulübü (KOSHADOS) arasında arama kurtarma, eğitim, havacılık ve doğa sporları gibi alanlarda işbirliği protokolü imzalandı.

DARICA’DA EĞİTİMLER DÜZENLENECEK

İşbirliği protokolünün hayırlı olmasını dileyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, proje hakkında bilgi vererek “Darıca Belediyesi olarak her alanda bilinçli ve eğitimli bir nesil yetiştirmek bizim en önemli önceliklerimizden biri. KOSHADOS ile yaptığımız protokol ile birlikte ilçemizde başta eğitim, arama kurtarma, havacılık, doğa sporları ve genel çalışma alanları olmak üzere birçok konuda iş birliği yapacağız. Protokolle birlikte KOSHADOS ile ortak Darıca’da farklı alanlarda eğitimler düzenleyerek her alanda bilinçli nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

DARICA OLASI AFETLERE HAZIR OLACAK

Darıca’nın ileride yaşanabilecek olası afetlere hazır olmasını da amaçladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin yanı sıra huzur ve mutluluğunu da önemsiyoruz. Bu protokolle birlikte bilinçli bireyler yetiştirmenin yanı sıra Darıca’da yaşanabilecek olası bir afet durumunda da daha iyi ve daha donanımlı hizmet verebilecek olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Yapılan bu protokolün Darıca Belediyesine ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. KOSHADOS Başkanı Emre Polat da Darıca Belediyesi’nin her zaman kendilerinin yanında olduğunu belirterek desteği için Başkan Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL