Darıca seçim zaferini hep birlikte kutladı

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Darıca adeta karnaval alanına döndü. Büyük bir başarıya imza atarak seçimleri kazanan Cumhur İttifakını oluşturan Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi..

Darıca seçim zaferini hep birlikte kutladı

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Darıca adeta karnaval alanına döndü.

Büyük bir başarıya imza atarak seçimleri kazanan Cumhur İttifakını oluşturan Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi üyeleri ile vatandaşlar, ülkenin her yerinde olduğu gibi Darıca’da da gecenin ilerleyen saatlerine kadar seçim zaferini hep birlikte kutladılar.

DUALAR VE HAVAİ FİŞEKLERLE BAŞKANLIK KUTLAMASI

Seçim sonuçlarının şekillenmesiyle birlikte sokaklara dökülen vatandaşlar daha sonra hep birlikte Darıca Kent Meydanı’na inerek seçim zaferini kutladılar. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Erme Aygün, Ak Parti ve MHP kadın kolları ile gençlik kolları başkan ve yönetimleri, mahalle başkan ve yönetimleri ve seçimde görev yapan sandık görevlileriyle binlerce vatandaşın katıldığı şölende müziklerle coşan vatandaşlar halaylarla zaferin tadını çıkardı. Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan vatandaşlar başkanlık seçimlerini havai fişeklerle kutlarken, dualar edilerek seçimlerin ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

CUMHUR İTTİFAKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Meydanda toplanan vatandaşlara hitap eden Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık öncelikle seçim sonuçlarının ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulunurken, “her zaman olduğu gibi Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkan Darıca halkına teşekkür ediyorum. Seçim süresi boyunca gece gündüz demeden çalışan, teşkilat üyelerine teşekkür ediyorum. Partimizin kurulduğu günden itibaren ülkesi adına fedakarca çalışan, her seçimde ailesinden, işinden, kendinden fedakarlık yapan siz değerli teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı içinde çalışan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte ülkemizi daha güzel yarınlara taşıyacağız. 2023’e giden bu yolda Türkiye daha güzel olacak. Kazanan Türkiye olmuştur.” diyerek duygularını dile getirdi.

TÜM DÜNYA MAZLUMLARINA SELAM OLSUN

Alanda toplanan coşkulu kalabalığa seslenen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise konuşmasına seçimlerde demokratik hakkını kullanarak sandığa gidip oy kullanan herkese teşekkür ederek başlarken , “Kudüs’e salam olsun, Bosna’ya, Filistin’e selam olsun, bütün dünya mazlumlarına selam olsun, Darıca çok güzelsin bu akşam yine. Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Darıca’dan selam olsun. Bugün herkes demokratik hakkını kullanarak tercihini yapmış, barış ve huzur içinde bir seçimi tamamlamış bulunuyoruz. Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kazanan ülkemiz oldu, kazanan Bosna Hersek, Suriye, Mısır, Filistin, Kosova ve dünyanın dört bir yanındaki mazlum Müslümanlar olmuştur. Cumhur İttifakı olarak bu güzel seçim zaferimiz kutlu olsun diyorum. Bugün daha güçlü Türkiye’nin temellerini attık. Hepinize teşekkür ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL