Eğitim Genel Güncel Manşetler Spor

Darıca’da 23 Nisan Turnuvası Başladı.

Darıca Belediyesi, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği 23 Nisan Egemenlik Kupası Turnuvaları başladı. Futbol, voleybol, basketbol, atletizm, yuzme, badminton ve kort tenisi..

Darıca’da 23 Nisan Turnuvası Başladı.

Darıca Belediyesi, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği 23 Nisan Egemenlik Kupası Turnuvaları başladı.

Futbol, voleybol, basketbol, atletizm, yuzme, badminton ve kort tenisi olmak üzere 7 ayrı branşta devam eden müsabakalarda öğrenciler kıyasıya mücadele ediyor.

Nenehatun Tesisleri’nde erkek – kız futbol müsabakalarıyla başlayan turnuva, Darıca Belediyesi Spor Salonu’nda voleybol-basketbol müsabakalarının yanı sıra Nenehatun Tesislerinde Küçükler Futbol maçları ile devam ediyor.20 okuldan toplamda 980 öğrencinin mücadele ettiği organizasyonda müsabakaların önceki yıllarda olduğu gibi büyük çekişmeye sahne olurken, müsabakalarda dereceye giren öğrencilerin ödül ve madalyaları 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Gençlik Bayramı’nda  ilçe protokolü tarafından verilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL