Darıca Genel Güncel Manşetler Yaşam

Darıca’da iftarlar Osmangazi Mahallesi ile devam etti.

Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle iftarları Osmangazi Mahallesi’nde devam etti. Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar programına katılan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ufuk Ekinci, iftar öncesi Başkan Karabacak’la birlikte..

Darıca’da iftarlar Osmangazi Mahallesi ile devam etti.

Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle iftarları Osmangazi Mahallesi’nde devam etti.

Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar programına katılan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ufuk Ekinci, iftar öncesi Başkan Karabacak’la birlikte vatandaşlarla sohbet ederek hayırlı ramazanlar diledi.

İftar yemeğinin ardından topluca dua edilirken Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yaptığı kısa selamlama konuşmasında, davetlerine icabet eden bütün mahalle halkına teşekkür ederken, mahalle iftarlarında mahalle halkı arasında birlik ve beraberlik duygularının arttığını ve komşuluk ilişkilerinin geliştiğini ifade etti. Başkan Karabacak “Mahalle iftarlarımızın amacı zengini ve fakiri ile genci ve yaşlısıyla hep birlikte oruçlarımızı açıp hep birlikte dua edebilmektir. İlçemizde değişik etkinliklerle dolu dolu bir ramazan ayı yaşıyoruz. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Kadir Gecesine ve bayrama da hep birlikte ulaşmayı nasip etsin. Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin. Hayırlı ramazanlar” diyerek konuşmasını tamamladı.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ufuk Ekinci’de Ramazan ayının hayırlı ve bereketli geçmesi temennisinde bulunarak, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

MERKEZ MAHALLELERİN TARİHİ DEĞİŞTİ

Darıca Belediyesi tarafından daha önce 08/06/2018 Cuma günü yapılacağı ilan edilen Merkez Mahalleler Mahalle İftar Programı 30 Mayıs Çarşamba gününe alındı. Çınaraltı Meydanı’nda yapılacak olan iftar programına tüm vatandaşlar davet edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL