Darıca Eğitim Genel Güncel Manşetler Yaşam

Darıca’da Karne Sevinci

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı sona ererken, ‪Darıca Uğur Lisesinin karne ve mezuniyet törenine katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,  öğrencilerimizin karne heyecanlarına ortak oldu. Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen karne ve mezuniyet..

Darıca’da Karne Sevinci

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı sona ererken, ‪Darıca Uğur Lisesinin karne ve mezuniyet törenine katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,  öğrencilerimizin karne heyecanlarına ortak oldu.

Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen karne ve mezuniyet töreninde öğrencilerin ve velilerin heyecanı yüzlerine yansırken, törende kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Karabacak, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

700 BAŞARILI ÖĞRENCİMİZE BİSİKLET HEDİYE ETTİK

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yaptığı konuşmada öğrencilere hayatlarında en öncelik konulardan birinin eğitim olması gerektiğini ifade ederek, “bugün bir yıllık emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz. Bizim için en önemlisi geleceğe çok iyi hazırlanmış olmanız. Milli ve manevi değerlerimize bağlı bir nesil yetişmesi ülkemizin geleceği açısından son derece önemli.Bizler de yerel yönetimler olarak eğitime her türlü desteği verme çabası içindeyiz. Bu yıl ilçemizde sınıflarında başarılı olan 700 öğrencimize bisiklet hediye ederek, onları motive etmeye çalıştık. Bu tür çalışmalarımız önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Hepinize iyi tatiller diliyorum, ruhen ve bedenen dinlenerek tatili geçirmenizi temenni ediyorum. Öğretmenlerimize de emek ve çabalarından dolayı teşekkür ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL