Genel Güncel Manşetler Politika

Darıca’dan Mehmetçiğe moral

Suriye’nin Afrin Bölgesi’ne yapılan operasyon çerçevesinde askerlerimizin geçiş yaptığı Hassa, ilçesi Ardıçlı Mahallesi,  Mehmetçiğe moral olması için Darıca Belediyesi tarafından gönderilen Türk Bayrakları ile donatıldı. Mehmetçiğin geçiş güzergahının baştan sona bayraklarla..

Darıca’dan Mehmetçiğe moral

Suriye’nin Afrin Bölgesi’ne yapılan operasyon çerçevesinde askerlerimizin geçiş yaptığı Hassa, ilçesi Ardıçlı Mahallesi,  Mehmetçiğe moral olması için Darıca Belediyesi tarafından gönderilen Türk Bayrakları ile donatıldı.

Mehmetçiğin geçiş güzergahının baştan sona bayraklarla donatıldığı Ardıçlı Mahalle Muhtarı Mehmet Bozkurt,  mahalleyi gelin gibi bayraklarla süslediklerini ifade ederek Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür etti. Öte yandan Afrin Operasyonu’na katılan Mehmetçiklere 2 adet dev boyutta çadır da gönderen Darıca Belediyesi, çadırları operasyondaki askerlere gönderilmek üzere bölgeye ulaştırdı. Darıca Belediyesi’nin bu anlamlı jesti karşısında Mehmetçikler ise  bombalardan bir tanesinin üzerine “Darıca Belediyesi” yazarak teşekkür ettiler.

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

Afrin’de devam eden operasyonlarla ilgili olarak düşüncelerini açıklayan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise “maddi manevi bütün gücümüzle devletimizin yanındayız” dedi.

Başkan Karabacak, sınır koridorumuzda oluşturulmaya çalışılan terörist yapılanmaya karşı devletimizin başlattığı “Zeytin Dalı Operasyonu” başarılı bir şekilde devam ediyor. İnanıyoruz ki kısa süre içinde Mehmetçiğimiz oradaki bütün terör unsurlarını temizleyerek görevlerini en iyi şekilde yerine getirecektir. Bizlerde Mehmetçiğimize moral olması açısından hem Mehmetçiğimizin geçiş güzergahı olan Hassa, ilçesi Ardıçlı Mahallesi’ni Türk bayraklarıyla donatarak, hem de 2 adet dev boyutta çadır da göndererek onların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Rabbim Mehmetçiğimizi korusun, sağ salim geri dönmelerini nasip etsin. Hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum.” diyerek düşüncelerini açıkladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL