Darıca Genel Güncel Manşetler Yaşam

Darıca’nın dört bir yanında asfalt çalışmaları devam ediyor.

Darıca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde devam eden çalışmalar çerçevesinde şehrin dört bir yanında asfalt, yama ve parke yol çalışmaları ara vermeden devam ediyor. 2017 yılında değişik mahallelerde yapılan çalışmalar..

Darıca’nın dört bir yanında asfalt çalışmaları devam ediyor.

Darıca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde devam eden çalışmalar çerçevesinde şehrin dört bir yanında asfalt, yama ve parke yol çalışmaları ara vermeden devam ediyor.

2017 yılında değişik mahallelerde yapılan çalışmalar çerçevesinde 310 000 m2 parke yol yapımı,      48 000 m2 asfalt serimi ve 130 000 m2 asfalt yama çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü şehri adeta baştan sona yenilerken, havaların ısınmasıyla birlikte şehrin dört bir yanında çalışan ekipler bozulan yolları  yeniden asfalt ve parke taşlarıyla yeniliyor.

SOKULLU CADDESİ BAŞTAN SONA YENİLENİYOR

Diğer yandan şehrin en işlek caddelerinden olan Sokullu Caddesi’nde altyapı çalışmaları nedeniyle büyük zarar gören yol baştan sona kazılarak yeniden asfaltlama yapılıyor. Şehrin giriş çıkış noktalarından birisi olan ve sabah ve akşam saatlerinde yoğun trafiğin olduğu Sokullu Caddesi baştan sona yenilenirken, Darıca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Yol Bakım Onarım Ekipleri de ilçenin değişik mahallelerinde acil bakım onarım gerektiren noktalarda 7/24 hizmet veriyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL