Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Davutoğlu İzmit ve Gebze’ye Geliyor | Kocaelide Bugün

Davutoğlu İzmit ve Gebze’ye Geliyor

Davutoğlu’nun Gebze programı belli oldu 26 Nisan Çarşamba günü Gebze’ye gelecek olan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’nun programı netlik kazandı. Güne İzmit’de, basın mensupları, muhtarlar ve STK temsilcileri ile kahvaltılı..

Davutoğlu İzmit ve Gebze’ye Geliyor

Davutoğlu’nun Gebze programı belli oldu

26 Nisan Çarşamba günü Gebze’ye gelecek olan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’nun programı netlik kazandı. Güne İzmit’de, basın mensupları, muhtarlar ve STK temsilcileri ile kahvaltılı toplantı ile başlayacak olan Davutoğlu, öğlen Gebze’de olacak. Mustafapaşa Camii’nde öğlen namazını kılacak olan Davutoğlu, sonrasında esnaf turu yapacak. Davutoğlu, daha sonra Akse Sapağı’nda açılan SKM’de basın mensupları, muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir araya gelecek.

ÇAKIR’A DESTEK İÇİN GELİYOR

Gelecek Partisi Genel Başkanı, eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Çarşamba günü Gebze’de olacak. Davutoğlu’nun yakın çalışma arkadaşı olan, bir dönem genel merkezde de görev alan, Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, 14 Mayıs seçimlerinde CHP’den 5. Sıra Milletvekili adayı oldu. Millet İttifakı olarak, İYİ Parti ve CHP ile birlikte seçimlere katılan Gelecek Partisi Serap Çakır’ın Kocaeli’den seçileceğinden emin. Gelecek Partisi’ni kurduktan sonra Serap Çakır ile yolları kesişen Davutoğlu, genel merkez ve il başkanlığı süreçlerinde yakından tanıma imkanı bulduğu Çakır’a destek için geliyor. Daha önce de Gebze’ye bir çok kez gelen Davutoğlu, Gebze’nin potansiyelini iyi bilen ve Gebze’ye değer veren lider olarak ön plana çıkıyor.

ESNAF TURU YAPACAK, SORULARI YANITLAYACAK

Çarşamba günü seçim çalışmaları için kentimize gelecek olan Ahmet Davutoğlu, İzmit’de düzenlenen kahvaltılı programda basın mensupları, muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir araya gelecek. Öğlen saatlerinde Gebze’ye gelecek olan Davutoğlu, beraberindekilerle birlikte öğlen namazını tarihi Mustafapaşa Camii’nde kılacak. Sonrasında Hacıhalil, Eskiçarşı ve Akse Sapağı’nda esnaf turu yapacak olan eski başbakan, günün sonunda ise Akse Sapağı’nda geçtiğimiz hafta sonu hizmete açılan CHP Seçim Koordinasyon Merkezi’nde, muhtarlar, STK temsilcileri ve basın mensupları ile bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulunacak. Davutoğlu, daha sonra kendisine yöneltilecek sorulara cevap verecek. Serap Çakır gün boyu genel başkanına eşlik edecek. Davutoğlu’nun İzmit ve Gebze programına CHP Milletvekili adayları ile CHP ve Gelecek Partisi yöneticilerinin de katılımı bekleniyor.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL