Demir başkanlarla bir araya geldi

Demir, Kocaeli’deki Başkanları Ağırladı Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Kocaeli il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda ilçe başkanlarının tamamı hazır bulunurken, tek tek brifing alan ve uyarılarda..

Demir başkanlarla bir araya geldi

Demir, Kocaeli’deki Başkanları Ağırladı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Kocaeli il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda ilçe başkanlarının tamamı hazır bulunurken, tek tek brifing alan ve uyarılarda bulunan Demir, olası bir baskın seçime karşı hazırlıklı olunmasını istedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir’in ev sahipliğinde, Körfez İlçe Başkanı Mustafa Bükin’e ait Başiskele’deki Tatlıcı Mahmut Usta’da düzenlenen kahvaltılı toplantıda; İl Başkanı Serap Çakır, ilçe başkanları; Ömer Uçar (İzmit), Kadriye Güner (Gölcük), Fesih Telli (Dilovası), Alican Karakaya (Gebze), Murat Çoban (Çayırova), Emel Oruç (Kartepe) ve Hasan Deniz Gürkan (Kandıra) hazır bulundu.

Her ilçe başkanından teşkilatlanma, üye ve saha çalışmaları konusunda bilgiler alan genel başkan yardımcısı Doğan Demir, tespit ettiği eksiklikler konusunda uyarılarda bulundu. İl Başkanı Serap Çakır ile yakalanan ivmenin sürdürülebilmesi için ilçe teşkilatlarının da sürekli sahada olması gerektiğinin altını çizen Demir, hiçbir şekilde dedikoduya, fitneye, fesata geçit vermeden birlik ve beraberlik içerisinde çalışılmaların sürdürülmesini istedi. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen programda başkanlar hem sorunlarını dile getirme hem de uzun bir aradan sonra ilk kez bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL