Güncel Manşetler

Demirci, Hacı Olan Karabacak ve Pehlivan’ı Ziyaret Etti

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, kutsal toprakları ziyaret ederek Hac vazifesini yerine getiren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan’ı ziyaret etti. Hac vazifesini..

Demirci, Hacı Olan Karabacak ve Pehlivan’ı Ziyaret Etti

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, kutsal toprakları ziyaret ederek Hac vazifesini yerine getiren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan’ı ziyaret etti.

Hac vazifesini yaparak kutsal topraklardan dönen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan’ı evlerinde ziyaret ederek heyecanlarını paylaşan Demirci, ‘Allah kabul etsin’ temennisinde bulundu. Hacıların sağ salim dönmeleri karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demirci, “Kutsal topraklarımızda ibadetlerini yerine getirerek sorunsuz bir şekilde aramıza dönmeniz bizleri mutlu etti. Kutsal topraklarda yaşadıklarınızı anlattıkça bizde aynı heyecanı yaşadık. Allah ibadetlerinizi ve hacılığınızı etsin” temennilerinde bulundu. Ziyaret sırasında bir süre sohbet eden hacılar başkan Demirci’ye zemzem suyu ve hurma ikram ettiler. Başkan Karabacak ve Pehlivan ziyaretleri sebebiyle Başkan Demirci’ye teşekkür etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL