Demirci “Yanlış yapan adamı affetmem”

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci Çayırova Belediyesi Sosyal Tesislerinde  basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın toplantısında konuşan Demirci “Birkaç aydır seçim nedeniyle  alakasız konularla ilgili şeyler ısıtılıp ısıtılıp önümüzde konuluyor…

Demirci “Yanlış yapan adamı affetmem”

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci Çayırova Belediyesi Sosyal Tesislerinde  basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Basın toplantısında konuşan Demirci “Birkaç aydır seçim nedeniyle  alakasız konularla ilgili şeyler ısıtılıp ısıtılıp önümüzde konuluyor. Böylesine boş ve teneke konuların yeniden önümüze konulmasını anlamıyoruz. Şekerpınar’da 6 bin tapu dağıttık, 2 kişi ile mahkememiz oldu. Refik beyle ilgili bir sorun oldu. Adamın birinden arsa almış ve bu yüzden kıyamet koptu. Biz bunu duyunca kendisini çağırdık ve bunun etik olmadığını söyleyerek kendisini görevden aldk. İç İşleri Bakanlığı da müfettiş gönderdi ve 15 gün konu incelendi.”dedi.

“ Refik Tartar’ı ben görevden aldım, yanlış yapan adamı affetmem”

Demirci görevden alınan Belediye Başkan Yardımcısı ile ilgili olarak “ Refik Tartar’ı ben görevden aldım, yanlış yapan adamı affetmem.  Bu arkadaşın yaptığı iş yasal anlamda aslında yanlış  değil ancak bana göre etik değil. Bunun için kıyamet koparacak bir durum yok. Seçimin yaklaşması nedeniyle bu olayları tekrar önümüze koymaya çalışıyorlar” dedi.

Konu ile iddialarda bulunan CHP Çayırova İlçe Başkanı’na  “Selahattin Kaya sana yazıklar olsun. Sağdan soldan bir şeyler toplayıp uyduruyorlar. Şevki Demirci’nin bir kuruşluk açığını bulsunlar istifa ederim. Ama onalar Çayırova’nın anasını ağlattı. Selahattin Efendi biraz daha zıplarsa bende onu zıplatmasını bilirim.  Zamanında hangi belediye başkanlarınız nereleri peşkeş çekmiş hepsinin belgeleri bizde var. Geçmişe dönersek kendileri zararlı çıkar.  Bu kadar yaygara çıkarmanın altında başka şeyler var. Biz bu noktaya iyi bir belediye ile gelmedik. Biz burada bir tarih yazdık. Bundan sonra onların yakalarından düşmeyeceğim. Hepsinin yolsuzluklarını açıklayacağım” dedi.

Basın toplantısında  Sözcü Gazetesini ve Oda Tv’yi de dava edeceğim. Bizim Çayrova’da hiçbir sıkıntımız yok. Yanlışımız olur ancak kastımız olmaz. Çayırova yaşanabilir bir hale geldi. İnşallah bundan sonrada çalışmalarımıza en iyi şekilde devam edeceğiz. Veremeyeceğimiz bir hesap yok. Ben gazeteleri mahkemeye vermek istemiyorum ancak, doğrusunu öğrenmeden haber yapmak doğru bir şey değil. Biz tüm yapılanmamız ile ayaktayız. Seçim geldi diye bu tip asılsız iddiaların altında kalacak değiliz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL