Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Deniz Araçları ve Ekipmanları Fuarı Açıldı | Kocaelide Bugün

Deniz Araçları ve Ekipmanları Fuarı Açıldı

Marmara Boat Show Deniz Araçları ve Ekipmanları Fuarının Açılış Töreni Gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ve IMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesinin katkılarıyla “Kocaeli Yaza Erken Merhaba Diyor” sloganı ile..

Deniz Araçları ve Ekipmanları Fuarı Açıldı

Marmara Boat Show Deniz Araçları ve Ekipmanları Fuarının Açılış Töreni Gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ve IMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesinin katkılarıyla “Kocaeli Yaza Erken Merhaba Diyor” sloganı ile düzenlenen Marmara Boat Show Deniz Araçları ve Ekipmanları Fuarının Açılış Töreni, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Uluslararası Fuar Merkezinde düzenlenen törene; Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Tahir Büyükakın, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu,  İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Aslan, İlçe Belediye Başkanları, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Körfez Ticaret Odası Recep Öztürk, Gebze Ticaret Odası Nail Çiler, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran, Deniz Ticaret Odası Başkanı Vedat Doğusel ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende  Deniz Ticaret Odası Başkanı Vedat Doğusel, GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Tahir Büyükakın ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy ise yaptığı konuşmalarında; “Marmara Boat Show Deniz Araçları ve Ekipmanları Fuarının açılış töreninde sizlerle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Türkiye’nin üç tarafı denizlerle çevrili 8333 km kıyı uzunluğuna sahip bir ülke. Kocaeli’de iki denize kıyısı olan bir kent. Kocaeli’nin de kıyı uzunluğu 180 km’dir. Böylesine önemli bir kentte denizcilikle ilgili organizasyonlar da büyük önem taşıyor. Körfezimiz doğal bir liman halinde 34 limancılık faaliyetiyle, geçtiğimiz yıl 73 milyon ton elleçlenen yükle Türkiye’de ilk sırada yer alan liman faaliyeti yürüten bir kent. Böylesine önemli bir kentte tersanecilik alanında da üretim, tamir, bakım yapan işletmeler mevcut. Denizciliğin daha iyi bir noktaya gelmesi, denizcilikten ilimizin daha fazla pay alması adına bu fuarın önemli bir katkısı olacağını düşünüyorum. Kocaeli sanayi kenti olmanın ötesinde turizm kenti olma yolunda da çok önemli çalışmalar ortaya koyuyor. Bir turizm çalıştayı yaptık ve çalışma grupları oluşturuyoruz. Her anlamda Kocaeli’deki potansiyelimizi nasıl harekete geçirebiliriz bu konuda yapacağımız çalışmalarda bizlere yön verecek bilgilere de ulaşmış olacağız. Kalkınma Ajansımız Kocaeli’yi tanıtan bir video hazırladı. Bu fuarın denizcilik sektörünün gelişmesinde katkı sağlaması temennisinde bulunuyorum.” diyen Vali organizasyonda görev alan ve katkı sunan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri hayırlı olsun dilekleriyle Marmara Boat Show Deniz Araçları ve Ekipmanları Fuarının açılış kurdelesini kestiler.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL