Eğitim Genel Güncel Manşetler Yaşam

DER-MEK’te Bilgisayar İşletmenliği Kursu

Derince Belediyesi öncülüğünde Kusachi DER-MEK’te bilgisayar işletmenliği kursuna katılmak isteyenler için başvurular 14 Şubat tarihine kadar devam ediyor. Derince Belediyesinin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte hizmet verdiği Derince Belediyesi..

DER-MEK’te Bilgisayar İşletmenliği Kursu

Derince Belediyesi öncülüğünde Kusachi DER-MEK’te bilgisayar işletmenliği kursuna katılmak isteyenler için başvurular 14 Şubat tarihine kadar devam ediyor.

Derince Belediyesinin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte hizmet verdiği Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kurslarında (DER-MEK) ikinci eğitim-öğretim dönemi faaliyetleri devam ediyor. Dumlupınar Mahallesinde yer alan Derince Belediyesi Kusachi DER-MEKte devam eden eğitim programları arasında yer alan bilgisayar işletmenliği kursuna katılanlara burada usta öğretici Gülhanım Kürk tarafından, eğitim veriliyor.

Pazartesi ve çarşamba günleri 17.30 ile 21.00 saatleri arasında devam eden kurslara katılmak isteyenlerin 14 Şubat Çarşamba gününe kadar Kusachi Kurs Merkezi’ne başvurmaları gerekiyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL