Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Derince Esnaf Odası Yeni Yerinde | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Surmanset Yaşam

Derince Esnaf Odası Yeni Yerinde

Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni hizmet binası için gerçekleştirilen açılış törenine protokol ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Derince’deki en önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Derince Esnaf ve..

Derince Esnaf Odası Yeni Yerinde

Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni hizmet binası için gerçekleştirilen açılış törenine protokol ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Derince’deki en önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odasının yeni hizmet binasının açılış töreni yoğun ilgi gördü. Başta Derince Kaymakamı Akın Yılmaz ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere il ve ilçe protokolünün yoğun ilgi gösterdiği açılış töreni öncesinde mehteran gösterisi gerçekleşti. Çenedağ Mahallesi Çeşme Sokak No:9 adresinde hizmet verecek olan dernek binasının önündeki alanda gerçekleşen açılış töreninde ilk olarak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Programda açılış konuşmasını yapan Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın, “2010 yılında göreve seçildiğimde odamızın çatısı akıyordu. Her misafir geldiğinde çatımızı onarıyorduk. Allah’a şükürler olsun bize bugünleri gösterdi. 2014 yılında esnafımıza söz verdik. İlk hedef olarak odamıza yakışır bir yer alacağız dedik ve birlik beraberlik içerisinde bunun üstesinden geldik. Üyelerimizin aidatlarıyla, tamamen öz kaynağımızla bir yer aldık. Bu binanın Derince esnafımıza hayırlı, uğurlu olmasını niyaz ediyorum. Odamızın 140 kişilik konferans salonu var. Bundan sonraki hedefimiz Allah nasip ederse Derince’mize bir adet esnaf müzesi kazandırmak” dedi.

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ise yaptığı konuşmada “Böylesi güzel bir binayı Esnaf Odası’na kazandırdığı için Bekir Beyi kutluyorum. İnanıyorum ki odamız yeni yerinde Derince’mize değer katmaya devam edecektir. Diğer odalarımızın kiralamış olduğu binaların kira ücretlerini biz karşılıyoruz. İnşallah diğer başkanlarımız da cesaretle hareket eder ve odalarımızın kendi mülkleri olur. Biz de Derince Belediyesi olarak bu girişimlere katkı sunarız. Bütün oda başkanlarımızın gayretlerinin Derince için olmasını diliyorum. Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni binasının hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Programda son konuşmayı yapan Derince Kaymakamı Akın Yılmaz ise “Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odasının yeni hizmet binasının ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Her şeyden önce en önemli unsur birlik ve beraberliğimizin devamını sağlamak. Bu bizim milletimizin en güzel özelliklerinden biri. Özellikle tavsiye ediyorum ki esnaflarımız birliktelikler oluşturarak, kendi aralarında büyük girişimler yapabilirler. Çağın gereği olarak bazı dönüşüm ve değişimler olabilir. Kim ne derse desin Derince’miz, mahalli idareleriyle, merkezi idareleriyle, halkımızla ve kamu görevlileriyle her geçen gün ileriye gidiyor” dedi. Konuşmaların ardından kurdele kesilmesi ile birlikte Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odasının yeni hizmet binası hizmete açıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL