Ekonomi Genel Manşetler

Detay Hasar Danışmanlığı zirveye koşuyor

2 yıldır çalışmalarını titizlikten ödün vermeden ve profesyonel bir şekilde sürdüren Detay Hasar Danışmanlığı Tic. ve Ltd. Şirketi, 19-20-21 Mayıs tarihlerinde, Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bulunan Wellborn Luxury Otel’de, Bilgilendirme ve..

Detay Hasar Danışmanlığı zirveye koşuyor

2 yıldır çalışmalarını titizlikten ödün vermeden ve profesyonel bir şekilde sürdüren Detay Hasar Danışmanlığı Tic. ve Ltd. Şirketi, 19-20-21 Mayıs tarihlerinde, Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bulunan Wellborn Luxury Otel’de, Bilgilendirme ve Değerlendirme toplantılarının ilkini gerçekleştirdi.
Sektörün deneyimli isimlerinden, Detay Hasar Danışmanlığı Tic. ve Ltd. Şirketi Genel Müdürü Erkan Edeş toplantıya ilişkin gazetemize önemli değerlendirmelerde, açıklamalarda bulundu.
Edeş, “toplantıda, faaliyet alanımıza ve verdiğimiz hizmete ilişkin ekip arkadaşlarımıza bilgilendirmelerde bulunduk. Ayrıca kişisel iletişim hakkında değerlendirmelerde bulunduk” diyerek sözlerine başladı.
EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ
Sözlerine devam eden Edeş, “genel müdürlüğümüzce yapılan değerlendirmenin ardından toplantımızın amacına uygun ve verimli şekilde geçtiği sonucuna varılmıştır. Zamanı daha iyi değerlendirmek adına bazı konulara kısaca değindik. Aramıza yeni katılan temsilcilerin eğitimi anlamında eksiklikleri tespit ettik ve bu eksikliklere istinaden bölgelerinde eğitim verilmek üzere planlamalarımızı gerçekleştirdik” diyerek eğitim ve değerlendirme toplantısının içeriği hakkında bilgi verdi.
EMİN ADIMLARLA BÜYÜYORUZ
Edeş son olarak, “yeni oluşturulması planlanan bölgelerimizde şubeleşme çalışmalarımızı yüz yüze görüşmelerle planladık. Bir sonraki toplantımıza kadar da gerekli çalışmaları Mayıs ayı içinde başlattık. Aramıza yeni katılan temsilcilerle beraber sektörde emin adımlarla, kararlılıkla büyüyerek ve gelişerek yoluna devam eden Detay Hasar Danışmanlığı ailesi olarak tüm ekip arkadaşlarımıza ve mağdurlarımıza teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL