Genel

Dikkat Çeken Yazı! “Zarrab gizemi büyüyor”

ABD’de devam etmekte olan Reza Zarrab (Rıza Sarraf) davasında gündem yaratacak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugün kaleme aldığı ‘Zarrab gizemi büyüyor’ başlıklı yazısında dikkat çekici..

Dikkat Çeken Yazı! “Zarrab gizemi büyüyor”

ABD’de devam etmekte olan Reza Zarrab (Rıza Sarraf) davasında gündem yaratacak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugün kaleme aldığı ‘Zarrab gizemi büyüyor’ başlıklı yazısında dikkat çekici bir ifade kullandı ve “Ağzımızı açık bırakacak ilişkiler ağıyla karşılaşabiliriz” diye yazdı.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi’nin bugün kaleme aldığı “Zarrab gizemi büyüyor” başlıklı yazısında dikkat çeken ifadeler yer aldı.

Selvi, “Zarrab’ın Miami’ye uçmadan önce ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlileriyle buluştuğu, ABD’ye girişte bir sorun yaşamayacağı konusunda güvence aldığı yönündeki iddiaları ispatlayacak delillere ulaşamadım. Ama peşini bırakmış değilim çünkü burnuma pis kokular geliyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Zarrab hakkında açtığı soruşturmanın sadece mal varlığı üzerinden ilerlemesi yetmez. ABD’ye gidiş sürecinin de aydınlatılması gerekiyor. Eşi Ebru Gündeş, yakın korumaları ve avukatlarının vereceği bilgiler ile HTS kayıtları ve e-mail trafiği çarpıcı ilişkiler ağına ulaşmamızı sağlayabilir. İkinci bir Zarrab vakası yaşamamak için buna ihtiyaç olduğuna eminim. Ağzımızı açık bırakacak ilişkiler ağıyla karşılaşabiliriz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL