“Dileğimiz, turizmin canlanacağı günlere kavuşmaktır”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler,15 –  22 Nisan Turizm Haftası’nı Kutladı.   “Ülkemizin ve tüm dünyanın turizm faaliyetlerinin Covid-19 salgını nedeniyle olumsuz etkilendiği bu günlerde dileğimiz, bir..

“Dileğimiz, turizmin canlanacağı günlere kavuşmaktır”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler,15 –  22 Nisan Turizm Haftası’nı Kutladı.

 

“Ülkemizin ve tüm dünyanın turizm faaliyetlerinin Covid-19 salgını nedeniyle olumsuz etkilendiği bu günlerde dileğimiz, bir an önce sağlıkla yeni yerler keşfedeceğimiz, turizmin canlanacağı günlere kavuşmaktır.

 

Sahip olduğumuz ve değerlerini iyice anladığımız güzelliklerimiz olan Fatih’ in Otağı–Hünkar Çayırı, Kurutuluş Savaşı’nın kahramanlarından Yahya Kaptan ve Kartacalı ünlü Komutan Anibal’ın Anıt Mezarı, Mimar Sinan’ın eseri olan Çoban Mustafa Paşa Külliyesi, Sultan Orhan Camii, Eskihisar Kalemiz ve Eskihisar’ da bulunan dünyaca ünlü ressam Osman Hamdi Bey’ in eserlerinin bulunduğu Müzesi ve Köşkü, Eskihisar Çeşmesi, İbrahim Paşa Çeşmesi, Demirciler Konağı, Darıca Feneri, Darıca Kalesi gibi değerlerin yanı sıra; Darıca Hayvanat Bahçesi, Bayramoğlu, Eskihisar, Tavşancıl gibi sahil yerleri ve Türkiye’nin ilk 6 yürüyüş rotası arasında gösterilen Gebze-Ballıkayalar Tabiat Parkı, bizlerin aslında çok önemli miraslar barındırdığı bir bölgede yaşadığını göstermektedir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle 15 – 22 Nisan Turizm Haftası’nı kutlar, yaşadığımız bu sıkıntılı günler son bulduğunda, herkesi bölgemizin, ülkemizin ve dünyamızın tarihi güzelliklerini görmeye davet ederek; turizm çalışanlarımıza ve tüm milletimize sağlıklı günler dilerim.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL