Spor

Dilovası’na 3 Transfer Birden

Geride bıraktığımız sezonda inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen Amatör Süper Lig ekibi Dilovası Belediyespor, 2017-2018 sezonu öncesinde düğmeye bastı Turkuaz-Beyazlı ekip ilk olarak yönetimi güçlendirirken, Çolakoğlu Metalurji İletişim Koordinatörü Enis Şener,..

Dilovası’na 3 Transfer Birden

Geride bıraktığımız sezonda inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen Amatör Süper Lig ekibi Dilovası Belediyespor, 2017-2018 sezonu öncesinde düğmeye bastı

Turkuaz-Beyazlı ekip ilk olarak yönetimi güçlendirirken, Çolakoğlu Metalurji İletişim Koordinatörü Enis Şener, ENAD İnşaat ve Hafriyat’ın sahibi Enver Yıldırım ve yönetici Adnan Sak’ın eşi Güler Sak Dilovası Belediyespor’un yeni yöneticileri Recep Laç başkanlığındaki Dilovası Belediyespor yönetimi önceki gün olağanüstü toplanarak yeni futbol sezonu öncesinde önemli kararlar aldılar. Başkan Laç nezdinde bir araya gelen yönetim kurulu önümüzdeki sezon yapılacak çalışmaları değerlendirirken, toplantıda daha çok yapılacak transferler gündeme geldi.

GÜÇLÜ YÖNETİM İSTİYOR

Başkan Laç yönetim toplantısında kulübün önümüzdeki sezon daha güçlü bir yönetimle sezona başlaması gerektiğini belirterek, kulüp yönetiminde bazı değişikliklerin yapıldığını ve yönetim için birkaç isime teklifte bulunduklarını söyledi. Başkan Laç’ın, “Göreve geldiğimizden bu yana ekibimizle Dilovası Belediyespor’un başarısı için mücadele ettik. Yürüdüğümüz yolda bazı revizyonlar ister istemez yapmak zorunda kaldık. 2017-2018 futbol sezonuna daha güçlü girmemiz için şimdi de bazı değişiklikler yapmak zorundayız. Yönetimimiz içerisinde bazı arkadaşlarımız iş yoğunluğu nedeniyle kulübe imkân ayıramadılar. Onların yerine kulübümüze güç katacak yeni arkadaşlarla görüşmelerimizi yaptık.

SÜRPRİZ İSİM ENİS ŞENER

Kulübümüzün geçtiğimiz sezon ana sponsoru olan ve ciddi anlamda destek veren Çolakoğlu Metalurji A.Ş. ailesinden bir ismin yönetimimizde yer alması için bir süredir görüşmelerimizi yapıyorduk. Çolakoğlu Metalurji A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Cahit Aşkın ve Çolakoğlu Metalurji İletişim Koordinatörü Enis Şener ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Enis Şener’in yönetimimiz içerisinde olması kararını aldık. İnşallah Enis Bey’in de kulübümüze önemli katkısı olacaktır. Çolakoğlu ailesine Cahit Bey’e ve yönetimine bize sundukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL