Eğitim Güncel Manşetler

Dilovası’na 5 Yıldızlı Lise Açıldı

Yılport Konteynır Terminali ve Liman İşletmeleri A.Ş. tarafından yaptırılan Dilovası Yılport Ulaştırma Hizmetleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eğitim Öğretim faaliyetlerine başladı. Yılport Konteynır Terminali ve Liman İşletmeleri A.Ş. tarafından..

Dilovası’na 5 Yıldızlı Lise Açıldı

Yılport Konteynır Terminali ve Liman İşletmeleri A.Ş. tarafından yaptırılan Dilovası Yılport Ulaştırma Hizmetleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eğitim Öğretim faaliyetlerine başladı.

Yılport Konteynır Terminali ve Liman İşletmeleri A.Ş. tarafından yaptırılan Dilovası Yılport Ulaştırma Hizmetleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Diliskelesi Mahallesinde,2017-2018 eğitim – öğretim yılında Eğitim Öğretim faaliyetlerine başladı. 5 Yıldızlı Lojistik Okulu muhteşem körfez ve köprü manzarasının yanı sıra Ülkemizin ilk Tematik lojistik lisesidir.

Okul Müdürü Sadri Karaömeroğlu ile yaptığımız röportajda okul ile ilgili olarak eğitim verdiği alanda uzmanlaşmış ve bu alanda sektörün desteğini alarak nitelikli, inovasyona açık, rekabetçi, girişimci, üretken iş gücünü yetiştirmek ve mezunlarının yüksek oranda istihdamını sağlamak amacıyla açılan Tematik Meslek Lisesinin Kocaeli’nin en tercih edilen okulu olacağını söyledi. Aynı zamanda fiziki yapısı, donanımı, beceri eğitimi ve istihdam edilebilme imkânlarıyla TEMATİK izin verilen 18 okuldan biri lojistik alanında Türkiye’nin tek tematik meslek lisesidir dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL