Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Dördüncü kitabı yayına hazır | Kocaelide Bugün

Dördüncü kitabı yayına hazır

Tarihçi Rıdvan Şükür, Dördüncü kitabını tamamladı     Tarihçi Rıdvan Şükür, Kocaeli’nin unutulan sanayi kuruluşlarından birinin tarihçesini konu olarak ele aldığı dördüncü kitabını yayına hazır hale getirdi.    Tarihçi Şükür, geçtiğimiz yıl içinde..

Dördüncü kitabı yayına hazır

Tarihçi Rıdvan Şükür, Dördüncü kitabını tamamladı  

  Tarihçi Rıdvan Şükür, Kocaeli’nin unutulan sanayi kuruluşlarından birinin tarihçesini konu olarak ele aldığı dördüncü kitabını yayına hazır hale getirdi.   

Tarihçi Şükür, geçtiğimiz yıl içinde 3 kitap yayınlayarak bir başarıya imza atmıştı. Yıllardır özel arşivinde biriktirdiği belge ve materyalleri kitaba dönüştüren Şükür, amacının bölge kültürüne katkı sunmak olduğunu söyledi.   

Birbirinden farklı ve ilginç konuları ele alarak kitaplaştırma konusunda başarılı çalışmalar yürüten Şükür, Sakarya Üniversitesinde yüksek lisansını tamamlamıştı. Nisanın ilk haftasının sonuna kadar basılacak olan çalışma yakın zamanda, konuya ve Kocaeli tarihine ilgi duyan okurları ile kitap olarak buluşacak.  

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL