Down sendromlu çocuklara bir araya geldi

Çayırova’da Down Sendromu farkındalık günü etkinliği Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Down sendromlu çocuklara bir araya geldi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Down..

Down sendromlu çocuklara bir araya geldi

Çayırova’da Down Sendromu farkındalık günü etkinliği

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Down sendromlu çocuklara bir araya geldi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Down Sendromu Farkındalık Günü’nde, down sendromlu çocuklarla bir araya geldi. Başkan Çiftçi, her biriyle yakından ilgilendiği çocuklarla birlikte yaşlılara hediye edilmek üzere hijyen paketi hazırladı. Samimi anların yaşandığı buluşmada Başkan Çiftçi çocuklara olan sevgisini gösterirken,  çocuklarda Çiftçi’ye sarılarak bu sevgiye karşılık verdi. Yaşlılar için hediye paketi hazırlanmasının ardından Başkan Bünyamin Çiftçi down sendromlu çocuklara hediye takdim etti. Hediyelerinin mutluluğunu yaşayan çocuklar ve aileleri Başkan Çiftçi ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Sevgi ve samimiyet dolu program verdiği anlamlı mesajlarla farkındalık oluşturdu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL