Dünya Bankası Heyeti Kaymakam Güler’i Ziyaret Etti

Birleşmiş Milletler Dünya Bankası teknik ekibi, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü temsilcileri, Gebze İŞKUR Müdürü, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i ziyaret etti. Kaymakam Güler Başkanlığında; Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı..

Dünya Bankası Heyeti Kaymakam Güler’i Ziyaret Etti

Birleşmiş Milletler Dünya Bankası teknik ekibi, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü temsilcileri, Gebze İŞKUR Müdürü, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i ziyaret etti.

Kaymakam Güler Başkanlığında;

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanacak ve Türkiye genelinde uygulanacak Avrupa Birliği destekli istihdam projeleri vatandaşlarımızın ve yabancıların sosyal yardımlara ulaşım süreçleri ve vatandaşlarımızın SYDV tarafından İŞKUR hizmetlerine yönlendirilmesi hususunda bilgi edinmek amacıyla  bir toplantı gerçekleştirildi.

Örnek çalışmaları görmek üzere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına müracaat eden Sosyal yardımlardan faydalanan kişilerin İŞKUR a yönlendirilmesi ve sonrasında iş olanaklarına kavuşturulması sürecinin yerelde uygulanması gibi konular toplantıda ayrıntılı biçimde konuşulmuştur.

Kaymakam Mustafa Güler heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL