Genel

Dünyaca Ünlü İsimden Anıtkabir Paylaşımı

Türkiye, dün dünyaca ünlü iş adamı Elon Musk’ın Erdoğan’la görüşmesine kilitlendi. Elektrikli otomobil pazarının öncü ismi Tesla Motor’un CEO’su Elon Musk, toplantının ardından ise Anıtkabir’i ziyaret etti. Musk’ın, “Üç kırık..

Dünyaca Ünlü İsimden Anıtkabir Paylaşımı

Türkiye, dün dünyaca ünlü iş adamı Elon Musk’ın Erdoğan’la görüşmesine kilitlendi. Elektrikli otomobil pazarının öncü ismi Tesla Motor’un CEO’su Elon Musk, toplantının ardından ise Anıtkabir’i ziyaret etti. Musk’ın, “Üç kırık kaburga, delik akciğer ve o yine de savaştı” sözleriyle paylaştığı yorum binlerce beğeni aldı. Paylaşımın ardından ABD’de Atatürk aramaları Google’da zirve yaptı

Elon Musk, görüşmenin ardından Anıtkabir’i ziyaret etti.

Instagram hesabından iki saat içerisinde iki fotoğraf paylaşan Musk, ilk fotoğrafına “Atatürk Anıtkabir” yorumunu paylaştı. Fotoğraf, 500 bin’den fazla beğeni aldı.

Musk’ın kısa bir süre sonra paylaştığı ikinci fotoğrafta ise Atatürk Mozalesi yer aldı. Musk, fotoğrafın altına İngilizce yazdığı paylaşımda, “Çiçekler koydum. Üç kırık kaburga, delik bir akciğer ve yine de savaştı.” ifadesini kullandı.

Musk’ın paylaşımının ardından ABD’de binlerce kişi Google’da “Atatürk” ile ilgili aramalar yaptı. Grafik, Musk’ın paylaşım yaptığı sıralarda Atatürk aramalarının ABD’de nasıl hızla arttığını gösteriyor. Atatürk araması ABD’de kademeli olarak arttıktan sonra bir miktar düşse de, bugün sabah saatlerinde de normalin üzerinde seyretmeye devam ediyor.

Atatürk araması en yoğun olarak California, Washington DC, Connecticut, New York ve Virginia eyaletlerinde yapıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL