Güncel Manşetler

Efil: “Biz sizler için görevdeyiz”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı muhtarlar ile istişare toplantılarına devam ediyor. Bu kapsamda yapılan toplantı bu kez Körfez ilçesi mahalle muhtarlarıyla gerçekleşti. Körfez Öğretmenevi’ nde gerçekleştirilen toplantıya Muhtarlık..

Efil: “Biz sizler için görevdeyiz”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı muhtarlar ile istişare toplantılarına devam ediyor. Bu kapsamda yapılan toplantı bu kez Körfez ilçesi mahalle muhtarlarıyla gerçekleşti. Körfez Öğretmenevi’ nde gerçekleştirilen toplantıya Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Lütfi Efil, ilgili müdürler ve Körfez Mahalle muhtarları katıldı. Kahvaltı ile başlayan toplantı daha sonra bilgilendirmeler ile devam etti.

SİZLER İÇİN BURADAYIZ

Toplantıda muhtarlara hitaben konuşan Efil ‘’ Bizler sizler için bu görevdeyiz. Bütün çalışmalarımız sizin isteklerinizi yerine getirerek vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini ulaştırmak. Biliyorsunuz ki, daire başkanlığımız muhtarlarımıza her türlü desteği veriyor. Bu destekler artarak devam edecek. Buraya katılım gösteren bütün muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum ‘’ diyerek sözlerini tamamladı.

SORU CEVAP ŞEKLİNDE DEVAM ETTİ

Toplantı daire başkanlığının çalışmalarının anlatılması ile devam etti. Daha sonra muhtarlar tek tek taleplerini dile getirdi. Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı toplantı, muhtarların daire başkanlığının çalışmaları ile ilgili teşekkür etmesi ile sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL