“ Eğitim Kurumlarımızı Ziyaret Ediyoruz”

Kocaeli’de Bugün gazetesi olarak   ‘Eğitim Kurumlarımızı Ziyaret Ediyoruz’ sloganıyla yeni bir çalışmaya imza atıyoruz. Yoğun siyaset gündemi arasında göz ardı ettiğimiz  eğitim kurumlarımızı göz önüne çıkarmak, eğitimcilerimizin ve öğrencilerimizin yaptıkları..

“ Eğitim Kurumlarımızı Ziyaret Ediyoruz”

Kocaeli’de Bugün gazetesi olarak   ‘Eğitim Kurumlarımızı Ziyaret Ediyoruz’

sloganıyla yeni bir çalışmaya imza atıyoruz.

Yoğun siyaset gündemi arasında göz ardı ettiğimiz  eğitim kurumlarımızı göz önüne çıkarmak, eğitimcilerimizin ve öğrencilerimizin yaptıkları güzellikleri sergilemek, bölgemizdeki eğitim çalışmalarına daha fazla duyarlı olmak adına bu çalışmayı başlatıyoruz.

Değişik başlıklar altında bölgemizdeki eğitim kurumlarımızı sizlere tanıtmaya çalışırken, il ve ülke genelinde üstün başarılar sağlamış, çeşitli dereceler ve şampiyonluklar almış öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi de aynı zamanda sizlere takdim etme imkanı bulacağız.

Ülkemiz ve milletimiz için gelecek olan gençlerimizi yetiştirecek  eğitim kurumlarımızı bu çalışmayla sizlerle buluşturmak, yapılan güzellikleri, kazanılan başarıları, geleceğe dair projelerini siz kıymetli okuyucularımızla paylaşmak üzere..

Ziyaretlerde  okullarımızın kıymetli yöneticilerinin ve Halkla İlişkiler sorumlularının  samimi ve candan karşılamalarından, çalışmalarımıza gösterdikleri  alakalarından, misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

“Eğitim Kurumlarımızı Ziyaret Ediyoruz” çalışmamızdan çeşitli kareler..

 

Gebze Açı Ortaokulu

Gebze Hisar Okulları

Gebze Kervan Anadolu Sağlık meslek Lisesi

Gebze Önder Temel Lisesi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL