Ekipler sahada Büyükgöz denetimde

Tam kapanma günlerinde; Ekipler sahada Başkan Büyükgöz denetimde Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, tam kapanma günlerinde ilçenin dört bir yanında hizmet üreten fen işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerin sahadaki çalışmalarını denetledi Tam..

Ekipler sahada Büyükgöz denetimde

Tam kapanma günlerinde; Ekipler sahada Başkan Büyükgöz denetimde

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, tam kapanma günlerinde ilçenin dört bir yanında hizmet üreten fen işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerin sahadaki çalışmalarını denetledi

Tam kapanmada Gebze’de ekipler tam kadro sahada. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tam kapanma günlerinde ilçedeki mahallelerde bakım, onarım, tadilat ve asfalt serim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ilçenin dört bir yanında devam eden çalışmaları denetime çıktı. Başkan Büyükgöz belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle gerçekleştirdiği inceleme turunda ekiplerin; Barış Mahallesi 1806’daki asfalt serim çalışmasını, Barış Mahallesi 1806/1 ve 1847/1 sokaklardaki lento çalışmasını, Köşklüçeşme Mahallesi Şehit Halil Kamış Caddesi’ndeki kazı, zemin iyileştirme ve bordür çalışmasını, Yavuz Mahallesi 408-408/1 sokaklardaki asfalt onarım çalışmasını ve Cumhuriyet Mahallesi’ndeki parke tamir ve kaldırım çalışmalarını denetleyerek bilgi aldı.

VATANDAŞLARLA SOHBET& ÇOCUKLARA HEDİYELER

Çalışmalar hakkında ilgili birim müdüründen bilgi alan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Ekiplerimiz mahallelerimizde aktif olarak çalışmalarını hızla sürdürüyor. İnşallah bu yaz sonunda üst yapı hizmeti anlamında birikmiş olan tüm sorunlar sona erecek. Mesai arkadaşlarıma da sahada kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı. Denetim turunda mahalle sakinleriyle de hizmetlere ilişkin sohbet eden Başkan Büyükgöz, talep ve görüşleri de dinledi. Çocuklarla da sohbet eden Başkan Büyükgöz onlara çeşitli hediyeler takdim etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL