“Ekonomik kriz esnafımızı derinden etkilemiştir”

DEVA Çayırova’dan Pazarcı Esnafına Ziyaret… DEVA Partisi Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç , ilçe  yönetim kurulu üyeleri ile beraber Akse mahallesi’nde bulunan kapalı semt pazarını ziyaret ederek esnafın sıkıntı ve..

“Ekonomik kriz esnafımızı derinden etkilemiştir”

DEVA Çayırova’dan Pazarcı Esnafına Ziyaret…

DEVA Partisi Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç , ilçe  yönetim kurulu üyeleri ile beraber Akse mahallesi’nde bulunan kapalı semt pazarını ziyaret ederek esnafın sıkıntı ve problemlerini dinledi. Programa  il yönetim kurulu üyesi Özlem Kaya’da katıldı.

DEVA Partisi Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç ve beraberindeki heyet , Akse mahallesi’ndeki kapalı semt pazarını ziyaret ederek esnafı dinledi. Programa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Saraç programdan sonra yaptığı açıklamada; Bugün arkadaşlarımızla beraber pazarcı esnafımızı dinledik. Maalesef ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz esnafımızı derinden etkilemiştir. Masraflarını dahi karşılayamayan esnafımız bugün ülkeyi yönetenlerin yanlış ekonomi politikaları yüzünden bir çıkmazın içine girmiştir. Ekonomik  kriz her geçen gün artarak derinleşmektedir.

DEVA Partimizin iktidarında ekonominin mimarı Genel Başkanımız Ali Babacan ve kadrolarımızla ülkemizi ve insanımızı bu kriz ortamından çıkaracağız. İnsan onuruna yakışır bir hayat standardına hep beraber ulaşacağız. Çünkü ekonomideki en liyakatli kadrolar bizde dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL