Emniyet ve Jandarma’ya bayram ziyareti

  Vali Yavuz, Kurumlara Bayram Ziyaretinde Bulundu Vali Seddar Yavuz, Kurban Bayramı münasebetiyle kurum ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerinin ilkini İl Jandarma Komutanlığına gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, jandarma personelinin Kurban Bayramını tebrik..

Emniyet ve Jandarma’ya bayram ziyareti

 

Vali Yavuz, Kurumlara Bayram Ziyaretinde Bulundu

Vali Seddar Yavuz, Kurban Bayramı münasebetiyle kurum ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerinin ilkini İl Jandarma Komutanlığına gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, jandarma personelinin Kurban Bayramını tebrik etti.

 

Vali Seddar Yavuz’un yaptığı Jandarma ziyaretine, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ile İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu eşlik etti. Protokolü İl Jandarma Komutan Vekili Alb. Haluk Saygılı ve jandarma personeli karşıladı.

 

İl Jandarma Komutanlığını ziyareti sonrası Polisevi’ne geçen Vali Seddar Yavuz ve beraberindeki protokol mensupları, burada da Emniyet Teşkilatı mensuplarının bayramını kutladılar.

Milletimizin hizmetinde ve emrinde olan emniyet ve jandarma teşkilatımızla gurur duyduğunu belirten Vali Seddar Yavuz ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarında;  “Kahraman kardeşlerim öncelikle Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Kuruluşundan buyana milletimizin hizmetinde ve emrinde olan güzide teşkilatlarımızın birer mensubu olan sizlerle gurur duyuyoruz. Hepinize bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetler vesilesiyle teşekkür ediyoruz. Nüfusun en yoğun yaşadığı bölgelerde polisimiz, kırsalda da jandarmamız çok yoğun bir hizmet ve mesai harcıyorlar.

Güvenlik Güçlerimiz Pandemi Döneminde, Sosyal Destek Vefa Gruplarında ve Vatandaşlarımızın Bilinçlendirilmesinde Kapı Kapı Gezerek Milletimize Hizmet Etmiştir

Başta terörle mücadele olmak üzere halkımızın can ve mal emniyetinin sağlanmasında önemli görevler üstleniyorsunuz. Diğer taraftan dünyayı kasıp kavuran bu pandemi ile ilgili olarak da gerek Sosyal Destek Vefa Gruplarında, gerekse vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesinde kapı kapı gezdiniz ve milletimize hizmet ettiniz. Sizlerin tarih boyunca kahramanlıkları dillere destandır. Sizlerle her zaman gurur duyuyoruz. Bayram günlerinde herkes bayram kutlarken, sizler görevinizin başında yine milletimizin hizmetinde ve emrinde oldunuz. Bu vesileyle bir kez daha bu şehrin Valisi olarak bu şehre yapmış olduğunuz hizmetler vesilesiyle çok teşekkür ediyorum. Allah sizleri korusun, kollasın, muhafaza etsin.

Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Vali Seddar Yavuz; Ay yıldızlı al bayrağımız için, Aziz Milletimin hür ve bağımsız yaşaması, Devletimizin bekası için toprağa düşmüş, şehit olmuş tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Allah onlardan razı olsun, mekanları cennet olsun. Yaralarını vücutlarında onur abidesi olarak taşıyan kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı ifade ediyoruz. Onlara da sağlık ve afiyet içerisinde ömürler diliyorum. Bu vesileyle Aziz Türk Milletimizin ve Kutlu Devletimizin ilelebet hür ve bağımsız yaşaması için bugüne kadar göstermiş olduğunuz azim, kararlılık ve fedakarlık her türlü takdirin üzerindedir. Böylesine şerefli ve onurlu bir mesleği seçtiğiniz için, bu onurlu üniformayı taşıdığınız ve bu üniformaya layık olduğunuz için  hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu onurlu üniformaya bağlı kalabilmek, onun şerefini, onurunu koruyabilmekte önemli bir fedakarlıktır. Göstermiş olduğunuz sadakat vesilesiyle sizleri tebrik ediyorum.” diyen Vali Seddar Yavuz emniyet ve jandarma mensuplarının Kurban Bayramını tebrik etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL