“En değerli varlıklarımızdır”

 Büyükgöz’ün Anneler Günü Mesajı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Büyükgöz, “Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelere sevgi,..

“En değerli varlıklarımızdır”

 Büyükgöz’ün Anneler Günü Mesajı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Büyükgöz, “Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelere sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.  “Annelerimiz sadece ailesini değil, bütün toplumu sevgiyle yoğuran, özenle yetiştirdikleri çocuklarıyla geleceğimizi şekillendiren en değerli varlıklarımızdır” diyen Başkan Büyükgöz mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bizleri sevgi, şefkat ve ilgiyle büyüten annelerimiz, aynı zamanda ilk öğretmenlerimizdir. Annelik, yalnız aileyi değil, tüm toplumu ve insanlığı ilgilendiren bir boyut kazanmaktadır. Yarının büyükleri çocuklarımıza, onların ihtiyacı olan sevgiyi, ilgiyi ve hoşgörüyü aşılayacak olan annelerimizdir. Bu nedenle anneler, çocuklarını sevgiyle yoğurmakta, onları kendileriyle ve toplumla barışık insanlar olarak yetiştirmektedir. Bizler de en değerli varlıklarımız annelerimize sonsuz sevgi, saygı duyarak onların her zaman yanında olmalı, hak ettikleri ilgi ve sevgiyi yılın bir günü değil her zaman göstermeliyiz. Bu duygularla, hayatımız boyunca bize güven ve destek veren, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelere sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL