En önemli çalışma ‘“Şeffaf Yönetim Anlayışı’

1 Nisan sonrasında yapılacak çalışmalar arasında en önemlisinin “Şeffaf Yönetim Anlayışı” olacağını ifade eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, “işinizi düzgün ve ahlaklı yaparsanız açıklayamayacağınız..

En önemli çalışma ‘“Şeffaf Yönetim Anlayışı’

1 Nisan sonrasında yapılacak çalışmalar arasında en önemlisinin “Şeffaf Yönetim Anlayışı” olacağını ifade eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, “işinizi düzgün ve ahlaklı yaparsanız açıklayamayacağınız hiçbir şey kalmaz, biz her şeyi şeffaf, sorgulanabilir ve açıklanabilir yapacağız” dedi.

Amaçlarının şeffaf bir yönetim anlayışı olduğunu ifade eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, Belediyeyi devraldığımız günden itibaren yapılan tüm harcamalar tüm kalemler şeffaf olacaktır, kimseden gizleyecek saklayacak durumumuz yok çünkü orada tüm Gebze’nin hakkı vardır herkesin her şeyi öğrenmek bilmek durumunda olduğunu söyledi.

“USULSÜZLÜK YAPMAZSANIZ HERŞEYİ AÇIKLARSINIZ”

Belediye Başkanı olduktan sonra hem yönetimin hem mali tablonun şeffaf halka açık olacağının altını çizen Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, “Bunu söylerken çok rahat bir şekilde belirtiyoruz. Siz yönetimde ya da başka bir yerde usulsüzlük yapmazsanız her şeyi çok rahatlıkla açıklarsınız. Biz burada tüyü bitmemiş yetimin hakkı olduğuna inanan insanlarız. Bunun içindir ki tüm her şey şeffaf olacaktır. Herkes istediği zaman istediği anda öğrenebilmesi gereken bütün kalemleri öğrenebilecektir. Şeffaf bir belediye hayalimiz var ve bunu da gerçekleştirecek inancımız ve azmimiz. Kimsenin şüphesi olmasın nasıl ki makam kapılarını kaldıracağız Belediye de yapılan bütün işlerde de aynı şeffaflığı sağlayacağız.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL