“Enerjisiyle bizlere güç veren gençlerimizin bayramını kutlarım”

 GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler,19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı’nı Bir Açıklama Yaparak Kutladı.   “101 yıl önce Samsun’da İstiklal mücadelemizin meşalesinin yakıldığı 19 Mayıs 1919 tarihi; “Milletin..

“Enerjisiyle bizlere güç veren gençlerimizin bayramını kutlarım”

 GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler,19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı’nı Bir Açıklama Yaparak Kutladı.

 

“101 yıl önce Samsun’da İstiklal mücadelemizin meşalesinin yakıldığı 19 Mayıs 1919 tarihi; “Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” ilkesiyle Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Türk ulusunun gençlerine armağan ettiği, kurtuluş mücadelemizin ilk kıvılcımının atıldığı gündür.

19 Mayıs 1919’da tüm imkansızlıklara rağmen büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde sürdürülen bu eşsiz mücadele zaferle sonuçlanmış, milletimizin egemenliğine dayanan modern ve bağımsız bir devlet olan Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır.

Ekonomide, tarımda, eğitimde ve tüm süreçlerde yaşanan yenilikler hiç şüphesiz geleceğimizin teminatı gençlerimizin içlerinde taşıdıkları sevgi ve heyecanla daha da güçlenmektedir. Bu düşünceyle Gebze Ticaret Odası olarak, ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayan, en değerli hazinelerimiz gençlerimizin başta eğitimleri olmak üzere gelişimleri için elimizi taşın altına koyduğumuzu ve onlara yönelik projelerimizi arttırarak sürdüreceğimizi belirtirim.

“Milletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri (Türkiye Cumhuriyeti’ni) ona bırakacağım ve gözüm arkamda kalmayacak.” diyen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün sözlerinde olduğu gibi; zeki, cesur ve girişimci ruhlu gençlerimizi, teknolojinin ve bilimin ışığında yetiştirmek hepimizin görev ve sorumluluğundadır.

 

19 Mayıs ATATÜRK’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mızda gençlerimiz sokaklarımızı bayramın coşkusuyla dolduramayacak olsa da; daha sağlıklı bir dünyada tekrar bir araya geleceğimiz günlerin özlemiyle Samsun’da kurtuluş mücadelemizi başlatan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, bu uğurda savaşan tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anar; geleceğimizin umudu, enerjisiyle bizlere güç veren gençlerimizin bayramını kutlarım.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL