Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Engel Değil, Destek Oldular | Kocaelide Bugün

Engel Değil, Destek Oldular

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu ve ekibi Çayırova’nın sevilen yüzü ve Çayırova Mahallesi Muhtar Adayı Hakan Kaya’yı seçim ofisinde ziyaret etti. Kaya’nın çalışmaları hakkında bilgi alan Aksu,..

Engel Değil, Destek Oldular

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu ve ekibi Çayırova’nın sevilen yüzü ve Çayırova Mahallesi Muhtar Adayı Hakan Kaya’yı seçim ofisinde ziyaret etti.

Kaya’nın çalışmaları hakkında bilgi alan Aksu, Saadet Partisi’nin de bölgede yapmak istedikleri çalışmalar hakkında Muhtar adayı Kaya’ya bilgiler verdi. Engelli vatandaşlara pozitif ayrım yapılacağının altını çizen Aksu, Çayırova’da bütün engelleri kaldıracaklarını söyleyerek muhtar adayı Hakan Kaya’ya başarılar diledi.

Her kesimin desteğini aldı

Bilindiği üzere Çayırova Mahalle Muhtar Adayı Hakan Kaya 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde ‘Hizmet İçin Engel Yok’ sloganıyla yola çıkmış ve adaylığını açıklamıştı. Kaya’nın adaylık açıklamasının ardından siyasi partilerden destek gelmeye devam ediyor.

Muhtar adayı Kaya’nın seçimlerde muhtar seçileceği kesin gözüyle bakılıyor.

Aksu’ya teşekkür

Ziyareti için Aksu ve ekibine teşekkür eden Çayırova Mahallesi Muhtar Adayı Hakan Kaya ise başarının, kişisel çabanın yanı sıra dostluk, samimi insanlardan gelen destek ve teşvikin meyvesi olduğunu söyledi.

Kaya, çabasını görerek kendisine destek olan Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu’ya ve ekibine teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL