“Engelsiz Kocaeli İçin Çal”

Kocaeli Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Çok Sesli Çocuk Korosu ve Gençlik Korosu, özel gereksinimli ve normal gelişim gösteren lise öğrencileri ile müzik öğretmenlerinin..

“Engelsiz Kocaeli İçin Çal”
Kocaeli Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Çok Sesli Çocuk Korosu ve Gençlik Korosu, özel gereksinimli ve normal gelişim gösteren lise öğrencileri ile müzik öğretmenlerinin katılımlarıyla, İlimizdeki tarihi ve kültürel alanlarda gerçekleştirilecek olan “Engelsiz Kocaeli İçin Çal” video klibinin çekimlerine  Valin Hüseyin Aksoy’da eşlik etti.
Kocaeli Valiliğinde gerçekleştirilen video klip çekimine; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, öğretmenler,  İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Çok Sesli Çocuk Korosu ve Gençlik Korosu ile özel gereksinimli ve normal gelişim gösteren lise öğrencileri katıldı.
Vali Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında;“Bu proje; Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinasyonluğunda ”Engelsiz Kocaeli İçin Çal” projesi kapsamı içerisinde gençlerimizin ortaya koyduğu sosyal bir faaliyet. Burada farklı mekanlarda Kocaeli ile ilgili türkülerin seslendirildiği, tarihi mekanların görüntülendiği bir projeyi hayata geçirmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz.” dedi ve projede emeği geçen herkese teşekkür ederek, video klibin çekimlerinde yer alan öğrencilerle bir süre görüştü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL