Genel

Erdoğan: Tarih Bunun Faturasını Ak Parti’ye Keser!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı’nda gündeme ilişkin kritik açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya ile yaşanan gerilime ilişkin ”Gece gündüz Türkiye ile partimle şahsımla yatıp kalkan siyaset tarzının AB..

Erdoğan: Tarih Bunun Faturasını Ak Parti’ye Keser!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı’nda gündeme ilişkin kritik açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya ile yaşanan gerilime ilişkin ”Gece gündüz Türkiye ile partimle şahsımla yatıp kalkan siyaset tarzının AB ülkelerine kazandıracağı hiçbir şey yoktur. Gün ola harman ola bu şahıslar benim yüzüme nasıl bakacak?” dedi.

“TARİH BUNUN FATURASINI AK PARTİ’YE KESER”

Erdoğan ayrıca konuşmasında: “Mart-Kasım 2019 bizim için çok önemli seçimler. En küçük bir leke, sızma, zayıflamaya izin vermemeliyiz. Ülkemize yönelik saldırıların dozu her geçen gün artıyor. Terör örgütleri bir yandan çeşitli ülkeler bir yandan siyasi, ekonomik yandan saldırıyorlar. Bu saldırılara karşı mücadele etme sorumluluğu iktidar partisi olarak bizim yani AK Parti kadroların üzerindedir. Kimseye suç yükleyemeyiz. Bunun faturası tarih tarafından bize kesilir. Onun için çok hassas olacağız, dikkatli olacağız” dedi.

“ÇIKIN MERTÇE SÖYLEYİN”

Cumhurbaşkanı son olarak AB Üyeliği ile ilgili olarak: “Neymiş? Türkiye’nin AB üyeliğine karşılarmış… Falan filan.. Şimdi AB’den sesler gelmeye başladı. Belirleyici Almanya değildir. Bu bir birlik kararıdır. Kendilerine şunu söylüyorum. Türkiye’nin AB ile mevcut ilişkisine tahammül edemiyorsanız çıkın bunu mertçe söyleyin ve gereğini yapın. Bizim AB ile derdimiz olmadı ama zaman tünelinde geri gidersek, 59 fiili 63 resmi üyelik sürecimiz. Türkiye’yi kapıda bekleten siz oldunuz, verdiğiniz sözü tutmadınız, Fasılları aç kapa anlayışını kaldırdınız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL