Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu tutuklanacak iddiasına yanıt | Kocaelide Bugün
Genel

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu tutuklanacak iddiasına yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün’e hareketi öncesi Atatürk Havalimanı’nda basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ordudaki atamalardan rahatsız olduğu iddia edilen Zekai Aksakallı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Askerlikte kırgınlık kavramı..

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu tutuklanacak iddiasına yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün’e hareketi öncesi Atatürk Havalimanı’nda basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ordudaki atamalardan rahatsız olduğu iddia edilen Zekai Aksakallı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Askerlikte kırgınlık kavramı gibi bir kavram olmaz. Nerede görev verilirse asker gider görevini orada yapar” dedi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun tutuklanacağına ilişkin iddiaya, “Doğmamış çocuğa don biçiyor. Kendini gündemde tutmaya çalışıyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ürdün’e ziyareti öncesinde İstanbul Atatürk Havalimanı’nda konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdoğan: “Ben bunları değerlendirmeye haiz bir ifade olarak görmüyorum. Kılıçdaroğlu doğmamış çocuğa don biçiyor. Siz duydunuz mu böyle bir şey. Kendini gündemde tutabilmek için böyle şeyler konuşuyor. Benim gündemimde böyle bir şey yok” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL