Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Erdoğan’dan Partililere: “Yorulan varsa kenara çekilsin” | Kocaelide Bugün
Genel

Erdoğan’dan Partililere: “Yorulan varsa kenara çekilsin”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milletvekilleri ile buluştu. Erdoğan, AK Partililere çok konuşulacak bir öneride bulundu. Erdoğan, “Yorulan varsa kenara çekilsin. Bizim için tatil, milletle beraber olmaktadır” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip..

Erdoğan’dan Partililere: “Yorulan varsa kenara çekilsin”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milletvekilleri ile buluştu. Erdoğan, AK Partililere çok konuşulacak bir öneride bulundu. Erdoğan, “Yorulan varsa kenara çekilsin. Bizim için tatil, milletle beraber olmaktadır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün kabine üyeleri ve milletvekilleriyle görüştü. Görüşme öncesi açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, ”Meclisimizin önümüzdeki hafta çalışmayacak olması ve grup toplantımızın da önümüzdeki hafta yapılmayacak olması dolayısıyla bu toplantıya gerek görülmüştür” ifadesini kullanmıştı.

Erdoğan, “Yorulan varsa kenara çekilsin. Bizim için tatil, milletle beraber olmaktadır” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL