Ergüney “Her Dakikamız Önemli”

İletişimde Sınır Tanımıyorlar Dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 salgınıyla ilgili birçok tedbirler ve yeni çalışmalar hayata geçirildi.  İlimizde ilk günden itibaren herhangi bir aksama olmaması, tüm vatandaşlarımıza hem rutin..

Ergüney “Her Dakikamız Önemli”

İletişimde Sınır Tanımıyorlar

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 salgınıyla ilgili birçok tedbirler ve yeni çalışmalar hayata geçirildi.  İlimizde ilk günden itibaren herhangi bir aksama olmaması, tüm vatandaşlarımıza hem rutin hem de Covid-19 hastalığıyla ilgili sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde verilebilmesi için tüm kamu kurumları tarafından yoğun bir mesai harcanıyor.

Ergüney “Her Dakikamız Önemli”

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sahada aktif olarak yapılan değerlendirme ve hizmetlerin yanı sıra, aynı anda tüm yöneticilerle karşılıklı olarak hizmetlerin değerlendirilmesi amacıyla görüşmeler video konferans yöntemiyle yapılıyor. Video konferans yöntemiyle başkanlar, hastane başhekimleri, ilçe sağlık müdürleri ile korona virüs salgını için alınan tedbirler, verilen ve eklenmesi planlanan hizmetler hakkında konuşuluyor.

Bu sayede, yapılan çalışmaların hızlı bir şekilde değerlendirildiğini ifade eden İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney “İşbirliği içerisinde güncel bilgilere anında ulaşılması gereken bir dönemdeyiz. Bu yöntemi Sağlık Bakanlığımız da kullanıyor. Her dakikamızın önem arz ettiği korona ile mücadelede günün her saatinde görüşme yaparak, kararlar alıyor ve uygulamaya yansımasını değerlendiriyoruz” dedi.

Belirlenen görüşme saatinin otomatik olarak kişilere SMS kanalıyla bildirildiği  toplantılar sosyal mesafeyi de koruması sayesinde sıklıkla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından aktif olarak kullanıyor. Yapılan video konferansın ardından tüm yöneticiler anında bulundukları alanda hizmete devam edebiliyorlar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL