“Erken Seçime Hazırlanın”

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli programı kapsamında başladığı çalışmalarını İzmit’te sürdürdü. Türkkan, krizin pençesinde boğuşan Kocaeli’nde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Durmuş’u ziyaret..

“Erken Seçime Hazırlanın”

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli programı kapsamında başladığı çalışmalarını İzmit’te sürdürdü.

Türkkan, krizin pençesinde boğuşan Kocaeli’nde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Durmuş’u ziyaret etti.

Durmuş ile Kocaeli’nde esnafın sorunlarını masaya yatıran Türkkan, son bir ayda 89 iş yerinin kapandığına dikkat çekerek Hükümet’in ekonomi politikaları ve son gelen zamlarla beraber asıl yıkımın Kasım’da başlayacağını söyledi.

Kentin de büyük sorunlarla boğuştuğunu söyleyen Türkkan, 2020 bütçesinin çok zor bir bütçe olduğunu, birçok hizmetin yavaşlayacağını ve tasarrufa gidileceğini belirtti. Bu durumdan Kocaeli’ndeki belediyelerin de etkileneceğini belirten Türkkan, belediyelerin zamanında bol gelen parayı savurganca kullandığını, belediye kasalarının birilerine peşkeş çekildiğini, şimdi ise bunun bedelini vatandaşa hizmet üretemeyerek ödediklerini söyledi.

AK PARTİ’DEN KOPANLARIN YENİ PARTİ KURMA ÇALIŞMALARI…

AK Parti’den koparak kurulacak yeni parti çalışmalarına da değinen İYİ Partili Türkkan, yeni partinin sadece AK Parti’yi aşağıya indireceğini, bunun dışında da hiçbir şey yapamayacaklarını söyleyerek Türk siyasi hayatında böyle bölünmelerin örneğinin çok olduğunu ve yeni kurulan partilerin geçmişte de buhar olduğunu belirtti. Türkkan, Babacan’ın kuracağı parti için “Türk milleti memleketi bu hale getirenlerin suç ortağına memleketi teslim etmez. Kimse merak etmesin.” ifadesini kullandı.

“Erken Seçime hazırlanın”

İYİ Parti Grup Başkan Vekili, Türkiye’nin dış politikasını eleştirirken de çarpıcı ifadeler kullandı.

Türkiye’nin ABD-Rusya ekseninde düzlem kuramadığını belirten Türkkan, bu yüzden Türkiye’nin Suriye yüzünden zarar gördüğünü, yeni bir göç dalgasının yaklaştığını, son zamlardan sonra kışın zora gireceğini belirterek; “Şartlar ağırlaştığında yenilgi daha ağır olur, İktidar nefes almak için durum daha da zora girmeden erken seçim isteyecek.” dedi.

“TARIMA YÖNELİP YERİNDE İSTİHDAM SAĞLARSAK KIRSAL KESİM VE ŞEHİRLER NEFES ALIR”

Türkiye’nin yokluk ve fukaralığa sürüklendiğini belirten Türkkan,“En temel tarım ürünlerinin bile ithal olduğunu, yokluk gıdası patatesi bile ithal ettiğimizi belirterek, gıda ithalatına harcadığımız dövizi ülkede bırakmamız gerektiğini, 780 bin kilometrekarelik vatan toprağının Türkiye’nin en büyük fabrikası olduğunu ifade ederek, tarıma yönelip yerinde istihdam sağlayarak kısa sürede gerçekleşen kalkınmayla birlikte kırsal kesimin ve şehirlerin nefes alacağını söyledi.

TÜRKKAN İZMİT’TE HASTA VE TAZİYE ZİYARETİ YAPMAYI DA İHMAL ETMEDİ

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan İzmit programı kapsamında Nebihocalar Köyü’nde 6 yıldır felç yüzünden yatalak kalan 54 yaşındaki Fatma Tümsekli’yi ziyaret etti. Sosyal hizmetlerden gelecek yardıma muhtaç aile için ne gerekiyorsa yapılmasını sağlayan Türkkan, Tümsekli’nin sağlığına kavuşması için gerekli tedavi sürecini başlattı.

Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Nazif Önen için Tavşantepe mahallesindeki ailesine taziye ziyaretinde bulunan Türkkan, daha sonra mahalle sakinleriyle de bir araya geldi

YENİŞEHİR’DE İYİ PARTİ’YE TOPLU KATILIM

Buradaki programın ardından İYİ Parti’ye toplu olarak katılımın gerçekleştiği Yenişehir Mahallesi’ne geçen Türkkan burada mahalleliyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi, çözüm için devreye girdi.

İzmit’te Ayazma ve Alikahya Cumhuriyet Mahalleleri’ne de giden Türkkan, burada da vatandaşlarla sohbet etti.

Türkkan’ın İzmit programı Kocaeli İl ve İzmit İlçe Teşkilatı ile bir araya gelmesiyle son buldu. Burada yaptığı konuşmada Türk siyasetinde bir İYİ Parti gerçeği olduğunu belirten Türkkan, parti olarak Meclis’te mihenk taşı olduklarını ve İYİ Parti’nin Meclis’e işlevsellik kazandırdığını söyledi. Sadece millet yararına çalıştıklarını ifade eden Türkkan, “Biz olmadan hiçbir kanunu geçiremezler. Milletin namusu ve geleceği bizlere emanet. Basın, medya istediği kadar yer vermesin.” dedi.

Türkkan konuşmasını çarpıcı bir mesajla noktaladı:

“Şunu da unutmasın kimse İYİ Parti bir yere yaranmak zorunda değil, onlar yaranmak zorunda. Biz ne AK Parti’nin hırsızlarını savunuruz, ne de PKK severler le ittifak yaparız.”

Türkkan’ın İzmit programlarında İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, parti meclisi üyeleri ve partililer de hazır bulundu.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL