“ Eşit Hizmet, Birlikte Yönetim “

CHP Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya’ya Büyük İlgi. CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, İlçe Başkanı Çetin Harmatacı, İlçe Yönetimi ve Çayırova Belediye Meclis üyesi adayları seçim otobüsü ile..

“ Eşit Hizmet, Birlikte Yönetim “

CHP Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya’ya Büyük İlgi.

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, İlçe Başkanı Çetin Harmatacı, İlçe Yönetimi ve Çayırova Belediye Meclis üyesi adayları seçim otobüsü ile Çayırova halkını   selamladı.

“Alkışlar Selahattin Kaya için”

Yenimahalle, Şekerpınar, Sazlıdere, Emek mahallesi ve İnönü mahallesini gezen Kaya Otobüsün geçtiği mahallerde coşkuyla, alkışlarla karşılandı. Otobüsten halka seslenen Kaya, 31 Mart’ta Çayırova’da  bütün yüzlerin güleceği müjdesini verdi.

“Hizmet için geliyoruz”

Sazlıdere mevkiinde mola verip halk ile sohbet eden CHP  Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya’ya  Sazlıdere halkı kendilerine hizmet gelmediğini, çöp konteynırlarının olmadığını, yollarının yapılmadığını belirterek Kaya’dan  çözüm  istedi. Çözüm sözünü veren Kaya “Çayırova’nın her mahallesi ile tek tek ilgileneceğiz. Her mahalleye hizmet götüreceğiz.  “ Eşit Hizmet, Birlikte Yönetim “dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL