“Esnafımıza Cansuyu sağlanmalıdır”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı haftalık toplantısını tele-konferans yöntemiyle gerçekleştirdi. Toplantıya MKYK Üyesi Uzman Psikolog Miktat Erten’de tele-konferans yöntemiyle katıldı. Toplantıda teşkilat içi değerlendirmeler yapıldı.Toplantıda Esnafın ve Kobilerin İhtiyacına..

“Esnafımıza Cansuyu sağlanmalıdır”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı haftalık toplantısını tele-konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

Toplantıya MKYK Üyesi Uzman Psikolog Miktat Erten’de tele-konferans yöntemiyle katıldı. Toplantıda teşkilat içi değerlendirmeler yapıldı.Toplantıda Esnafın ve Kobilerin İhtiyacına değinen Engin Kılıç;Corana virus sebebiyle Piyasalardaki belirsizlik ve çok ciddi bir gelecek kaygısı hakim durumda. Devletin açıkladığı paket yetersiz oysaki devletler vatandaşının hayatını kolaylaştırmak için vatandaşına hizmet için oluşturulmuş organizasyonlardır. En hafif ifadesiyle devlet halkı için vardır.Acil eylem planlarını ortaya dökerken bir kerede esnafın sanatkarın küçük ölçekli işletmelerin kapısını çalıp Faturalarınızı ödeye biliyor musunuz acil olarak neye ihtiyacınız var diye niçin sormuyor.İş veren ve esnafımızın sıkıntısı büyüktür. Esnafı ve kobileri faiz sarmalından kurtarıp. Korana yüzünden iş yerlerini kapatan esnafımıza acilen Faizsiz ve doyurucu Cansuyu kredisi vermelidir.Ülkemizdeki esnafla,kobiler, berberler, kafeler önü açık bir süreyle çalışmaları durduruldu taksiler minibüsler boş dolaşıyor küçük esnafın geliri sıfır oldu. SGK,Bağkur prim ödemeleri devam ediyor. Biz Yeniden Refah Partisi olarak Ülke ekonomimizin bel kemiği olan işletmelerimizin acilen hükumeti acilen göreve davet ediyoruz.Zor durumda olan bu işletmelerin ;işçi, SGK,Bağ kur ve vergi ödemeleri devlet bankalarına ve Keffaret kooperatifine olan borçları kira ve personel maaşları ödemeleri için en az 6 ay ödemesiz 50 Bin lira 48 vadeli Faizsiz kredilerin devletimiz tarafında teminat ve kredi aranmadan verilmesi ve esnafımıza Cansuyu sağlanmalıdır.

Esnaf ve kobi kesimi için planlanacak önlemlerde koranayla mücadelenin ayrılmaz bir parçasıdır. Korona virüsünden Allah’ın izniyle kurtulacağız. Ancak ekonomik anlamda gerekli tedbirler alınmadığı müddetçe Küçük Esnaf ve Sanatkar ve kobilerimizi yok olmaya terk etmiş oluruz buda etmiş oluruz ve buda bütün bir ülkeyi olumsuz şekilde etkiler, Bunu muhalefet olsun diye değil Ülkemizin geleceği için söylüyoruz. Dedi..

Toplantıya katılan MKYK Üyesi Miktat Erten,Ortada bir oyun var ve biz Milli Görüşçüler bu oyunu iyi okumalıyız.Tüm liderler Korona virüsüyle beraber Yeni bir Dünyanın kurulacağını söylemeye başladılar kısa zamanda ne değişti de bu söylem dile getirilmeye başlandı.Siyonizmin tüm oyunlarını iyi okumalıyız ve bu oyunların dünyada uygulanmasını engelleyecek ve anlayacak en iyi görüş Milli Görüştür.Bu oyunun hem siyasi hem psikolojik yönü vardır. Psikolojik olarak insanları kaygılandırıyorsa bunun için öncelikle kaygılanmamak lazım kaosa girmemek lazım.Kaygı günümüzün algı operasyonudur.Uyanık olmalıyız,sabırlı ve sakin olmalıyız. Çok yoğun ve stresli haber kaynaklarından uzak durmalıyız. Güvenilir haber kaynaklarını takip etmeliyiz.Evde kaldığımız müddetçe mutlaka nefes egzersizleri yapmalıyız.Ev halkı olarak günde en az 2,5 Litre su tüketmeliyiz.

Çarşamba gününkü toplantıda da siyasi yönünü ele alacağını belirten Erten Bu zor günlerin geçeceğini sabırlı olmamız gerektiğini belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL