Manşetler Surmanset

“Evlenmek İçin” PTT’yi Soydu! Yer:Kocaeli

Kandıra Kefken’de  PTT’den bin 500 lira gasp eden İki şahıs Kocaeli İl Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla yakalandı Olay geçtiğimiz günlerde Kandıra Kefken de bulunan PTT şubesinde meydana geldi. Sakarya’dan..

“Evlenmek İçin” PTT’yi Soydu! Yer:Kocaeli

Kandıra Kefken’de  PTT’den bin 500 lira gasp eden İki şahıs Kocaeli İl Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla yakalandı

Olay geçtiğimiz günlerde Kandıra Kefken de bulunan PTT şubesinde meydana geldi. Sakarya’dan Kandıra’ nın Kefken ilçesine gece 03.00 sularında çaldıkları araçla gelen A.A ve B.B PTT’nin kapısını zorla açarak içeriye girdi.İçeriye giren 2 soyguncu kasadan bin 500 lirayı alarak çaldıkları araçla kayıplara karıştı.  Sabah PTT Şubesine gelen çalışanlar kasadaki paranın çalındığını anlayınca hemen Jandarma ya haber verdi.

“Evlenmek için yaptım”

Olay yerine gelen Jandarma ekipleri Güvenlik kameraları kayıtlarını inceledi. Önce hırsızların kullandığı aracın plakasını, daha sonra ise kimliklerini tespit etti.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Sakarya Karasu’da düzenlenen operasyonla B.B. ve A.A’yı yakalayarak gözaltına alındı. 2 kişi Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’na getirildi. B.B. evlenmek için paraya ihtiyacı olduğunu, bu nedenle PTT şubesini soyduğunu söyledi. 2 kişi adliyeye sevk edilirken, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL