Eylül’de hizmete giriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Gebze’nin en işlek caddelerinden Kızılay’da yapımı süren yedi katlı otoparkın geldiği son durumu yerinde inceledi. Gebze Kent Meydanı’nda yer alan üç bodrum kat,..

Eylül’de hizmete giriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Gebze’nin en işlek caddelerinden Kızılay’da yapımı süren yedi katlı otoparkın geldiği son durumu yerinde inceledi.

Gebze Kent Meydanı’nda yer alan üç bodrum kat, zemin ve üç normal katın yer aldığı otoparkın kent içi parklanmada çok önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini dile getiren Başkan Büyükakın, “İnşaatımız hızlı gidiyor, iş programında bir aksama yok. Hatta iş programının iki ay önünde gidiyor. 500 araçlı otoparkımız bölgemizi trafik açısından da rahatlatacak” diye konuştu. Bölge esnaflarının ve vatandaşların görüşlerini alarak şehri yönettikleri ifade eden Başkan Büyükakın, “Otoparkımız sayesinde bölgemizdeki araç trafiği ve parklanması yönetilebilir hale gelecek. Şunu da dile getirmeliyim ki, bir alana ne kadar araç geliyor ve kolay erişilebiliyorsa orada ekonomik canlılık da olmaktadır. Bu otoparkımız bize bunu da sağlayacaktır” ifadelerini sarf etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL